Zelist for Bloggers a fost lansat în Private Beta

Ca un blogger mare şi potent ce sunt, apelez şi eu la servicii care analizează evoluţia paginii mele şi nu numai. De câţiva ani sunt înscrisă în Zelist, pentru că sunt români de-ai noştri, muncitori şi cu idei bune. Personal, mi se pare fain clasamentul din Ze Blog… de fapt, am ajuns să apreciez mai multe. Plăcerea mea vinovată este Ze Tweety şi îmi place faptul că împarte top-urile în cei mai urmăriţi, cei mai vorbăreţi şi cei mai atenţi 😀 Pe-acolo mai am şi eu şanse să apar…

Zelist for Bloggers

Au lansat în versiune Beta Zelist for Bloggers. Mi se pare mult, mult mai amplu, îţi oferă o analiză constructivă ce integrează şi impactul articolelor în social media şi mă bucur că au explorat zona asta. Cel puţin pentru noi, ăştia mai modeşti, e important să vedem ce articole prind şi care nu.

Dar mai multe nu vă zic, ci vă las să citiţi la ei pe blog şi chiar să experimentaţi voi serviciul. La o primă privire mi se pare o schimbare bună, se vede că se munceşte în continuare la îmbunătăţirea proiectului şi eu îi aplaud cel puţin pentru efort şi pentru idei. Merită încurajaţi!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *