< / you >

Aș avea atâtea lucruri să îți povestesc încât nu mi-ar ajunge seara, dar iată că în lipsa ta am făcut din blog loc de confesiune și pe puținii cititori de aici i-am transformat pe toți în prieteni care ascultă, dar nu răspund mereu. Îmi imaginez că e linia ocupată sau că au telefoanele închise, dar știu că o să primească mesajul meu și că, dacă vor, o să înțeleagă ce vreau să zic.

Muncesc în continuare și visez la ziua în care voi avea pentru ce să lupt sau aș putea zice că visez la ziua în care voi avea ce să visez. Ziua în care voi găsi ideea pe care o caut, în care să mă investesc atât cât pot, ideea pe care să o cresc și să o transform în ceva super tare. O caut de peste un an de zile și n-am ajuns încă să o găsesc, iar tristețea în care m-am trântit nu a ajutat. Oricum ideea aia o să fie doar a mea și o să-mi acopere golurile de entuziasm și iubire, m-am hotărât să devin mult mai egoistă.

Uneori mă simt obosită, dar nu fizic, ci psihic. Uneori obosesc să caut, să sper, am obosit să aștept. Adică la naiba, până și ceasul din cameră a stat de când tot aștept. Și sigur, mi-e dor de tine, dar mai puțin decât ieri și mâine o să îmi lipsești mai puțin decât azi, ceea ce e foarte bine. Eu mai mult ca sigur îți lipsesc și mai puțin de atât, sper să îți folosești cu mai multă minte timpul pe care-l iroseai cu mine, măcar să fim eficienți. Asta a contat mereu, să fim eficienți, să fim practici, să nu riscăm. Doamne ferește să riscăm, am putea avea de câștigat și atunci cine s-ar mai plânge de singurătate, neputință sau viață grea? Căcat pe băț. În fine.

Îmi tot vin în minte amintiri din locurile unde am fost, dar mă duc acolo… unde am fost, prin centru, pe străzile unde ne-au rămas ecourile și le înlocuiesc cu alte amintiri. Fuck it. Tu probabil reușești cu succes să ignori tot, spre deosebire de mine care ajung fie că vreau sau nu tot aici, în fața calculatorului cu mii de cuvinte în brațe. Le dau drumul pe jos, prin cameră, pe pisică, pe unde apuc, adică ulterior pe blog că nu le mai pot ține, sunt prea grele, prea multe.

Ah, da, m-am apucat să învăț HTML (tot caut ideea aia de care ziceam mai sus) și mă gândeam la noi… ce complicăciune de cod HTML am fost 🙂 Hehe. Și-s multe asemănări între noi și codul HTML, știi? De exemplu multe coduri deschise trebuie închise, la fel cum am fost noi, ne-a trebuit un început și un sfârșit și nuu, lasă, nu pentru că am fost eu fraieră. Știu ce vrei să zici, te aud chiar dacă nu ești aici. Simți și tu că eram un cod care necesita închis, altfel ne-am fi pierdut, nu? Și tu ziceai asta cândva, nu te contrazice cu mine. Și ne trebuie mereu alte coduri care să ne spună ce să facem, să ne dicteze cum să trăim, unde să ne ducem, la ce să sperăm, ce să ne dorim. Suntem limitați și avem urme în noi de alte coduri care au fost cândva, unele tag-uri au rămas neînchise, cu socoteli neîncheiate, fără să mai găsim slash-ul.

Uneori suntem ca browsere-le care nu știu să interpreteze un cod, care nu ne înțeleg nebunia cotidiană. Am descoperit un cod prin care poți scrie invers, de la stânga la dreapta și mi se pare foarte mișto pentru că unii oameni chiar așa sunt.. pe dos. Nu știu dacă și noi… poate și noi puțin. Da… și sper să învăț cât mai multe, să îmi țin mintea ocupată cu tag-uri, lucru și tricoteli de alte gânduri.

Mi se întâmplă să mă mai uit după tine pe stradă, dar din nou, și asta se întâmplă din ce în ce mai rar.  Mă bucur într-un fel, dar mă și întristează când îmi revin în cap imagini care în mod normal n-ar avea ce să caute acolo. Mna… e greu să nu te gândești la lucrurile care cândva te linișteau. Privesc cu optimism acum, în seara asta, dar nu știu cum o să fie mâine. Eu zic că un pic mai bine decât azi, dar în realitate nu știu, poate fi mai rău.

5 thoughts on “< / you >

  1. In HTML exista si selfenclosing tags. Adica tag-uri care se inchid singure sau care se pot inchide singure. Sunt acelea care au un inceput si un sfarsit intr-o singura linie. Alfa si Omega intre o singura pereche de .

    Uneori e nevoie sa fortam o inchidere din asta “self” pentru a remedia o eroare si pentru a face “site-ul” sa functioneze din nou in parametrii normali .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *