Windows 7 – Concurs

Chiar dacă Windows 7 împlineşte doi ani de la lansare o să vă spun ceva foarte amuzant… eu încă am XP acasă. Oamenii se adaptează repede, dar unii nu sunt fani ai schimbărilor majore. Nu mă gândisem în urmă cu 2 ani, când mi-am luat netbook-ul, să îmi instalez Windows 7 pentru că, în primul rând nu ştiam de Windows 7 🙂 şi în al doilea rând venea cu XP pre-instalat şi îmi era suficient pentru navigare pe net şi activităţi dintr-astea banale.

Cu Windows m-am născut, cu Windows am crescut

Windows XP a fost primul pas spre evoluţie ca să zic aşa. XP-ul a venit cu primul calculator care mergea binişor, primul calculator nou, luat cu sacrificii financiare din partea mamei şi soră mii. Mi-e greu să mă despart de un sistem cu care am lucrat atâta vreme. Dacă m-ai fi întrebat acum… să zicem 3 luni de ce nu mi-am instalat Windows 7 pe netbook… aş fi spus că nu mă interesează, că-s mulţumită cu XP.

Lucky nr. 7

Acum lucrurile s-au schimbat pentru că de 2 luni am ajuns să lucrez pe Windows 7. Nu mi-a luat deloc mult timp să mă acomodez cu el şi în plus, îl asociez cu o întâmplare fericită. Un loc călduros, în care merg să scriu… şi să vă spun ceva despre Windows 7… nu sunt expertă în sisteme de operare, dar Windows 7 e călduros. Chiar dacă albastrul este o culoare rece, eu îl percep ca fiind călduros. Ştiu că zâmbiţi, poate şi eu zâmbesc că scriu asta… dar asta e asocierea mea.

Puteţi citi pe multe site-uri specializate ce avantaje şi dezavantaje are, dar nu veţi citi prea multe articole unde autorul o să vorbească despre sistemul de operare ca despre o pătură pufoasă.

Şi pentru că am ajuns să iubesc şi Windows 7 tot atât cât iubesc şi XP-ul, vă invit la un concurs pe laptopnews.ro ca să ajungeţi şi voi să experimentaţi a şaptea fereastră şi poate vă ajută Dumnezeu să îl asociaţi cu ceva mişto, cu un lucru bun, aşa cum mi s-a întâmplat şi mie.

Baftă!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *