Webstock 2011 si oamenii pe care i-am cunoscut (1)

Webstock este unul dintre cele mai mari (daca nu chiar cel mai mare) evenimente din social media. Acesta se tine anual si contine sesiuni pe diferite teme, la microfon fiind invitati oameni cu experienta relevanta in online si nu numai.

Sunt atatea cuvinte care imi vin in minte despre acest eveniment la care, din fericire, am luat parte multumita celor de la zelist, incat nici nu stiu cu ce sa incep. Introducerea de mai sus a fost un sapou-wannabe ca sa va lamuresc in legatura cu ce este Webstock in cazul in care nu ati auzit de el.

Am inceput sa urmaresc Webstock de anul trecut, dar l-am urmarit prin live streaming, iar anul asta mi-am dorit foarte mult sa ajung acolo cu atat mai mult cu cat am cunoscut foarte multi oameni din online in ultima perioada de timp. Mi-a parut bine sa ii revad pe cei pe care ii cunosteam dinainte, dar si mai mult mi-a placut faptul ca am cunoscut o gramada de oameni noi, frumosi sau poate doar oameni a caror activitate o urmaream/urmaresc in online.

Asadar onlinerii au devenit azi offlineri in fata mea si vorbele lor au avut si o parte audio de asta data. Printre cei pe care i-am cunoscut azi se numara: Daniel Papa (imi pare rau ca n-am apucat sa stam mai mult de vorba, da’ sper sa ne mai intalnim), Anca Duma, Roxana de la Zelist, Victor Dulu, Radu (merci mult ca m-ai pescuit si pe mine in drum spre webstock :D), Laurentiu Buica, Daniela Schiopu si inca.. multi pe care i-am cunoscut, dar pe care nu ii stiu de pe retelele sociale si nu le-am retinut decat prenumele. Sunt si foarte multi pe care nu am apucat sa ii salut, cu toate ca ii stiu destul de bine din online si oameni cu care am mai stat la o poveste – doua.

Nu vreau sa va plictisesc… ce voiam sa zic in mare parte e ca imi pare rau ca nu am putut sa imi iau la revedere de la toata lumea, dar era foarte aglomerat si chiar n-am reusit sa ma strecor sa va salut pe toti si sa va spun ca mi-a facut placere sa va cunosc. Imi pare rau si ca n-am putut sta mai mult, dar na… oboseala, prea mult entuziasm, lipsa de bani pentru un taxi in eventualitatea in care ajungeam foarte tarziu (am plecat cu doar 30 de lei la mine fara sa imi dau seama) etc. Maine vreau sa va povestesc si ce am invatat de pe urma evenimentului si peripetiile prin care am trecut la intoarcere.

Lexis has left the wordpress!

6 thoughts on “Webstock 2011 si oamenii pe care i-am cunoscut (1)

  1. Pingback: Don #Webstock11 – the evenimentfather « « Spada

  2. Pingback: Zelist Blog » Blog Archive » Cum a fost la Webstock 2011

  3. Pingback: Zelist Blog » Blog Archive » Inscrie-ti proiectul la Webstock Awards 2012!

  4. Pingback: Digital Divas – inca un event Evensys

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *