Vicii

Am primit o leapsa de la NightOn si cu toate ca-s foarte obosita si imi vine sa ma bag in patura si sa hibernez vreo 3 zile, ma apuc sa va scriu despre acest subiect misto si foarte misto: vicii.

Nu stiu cat de mult va intereseaza viciile mele, dar este o leapsa si se cuvine sa raspund… asa ca primele lucruri care imi vin in minte sunt urmatoarele:

Schimb de vicii nimic anormal, caut in continuu o iesire din banal…

Pe locul 1. in categoria vicii la mine este somnul. Cand mi-e somn nu mai sunt in stare sa fac foarte multe lucruri…. daca dau de caldura si mai am si burta plina, e clar!

Locul 2. cafeaua… dar nu este un viciu de la care sa nu ma pot abtine. Azi n-am mai baut de exemplu 😀

Locul 3. tot un viciu temporar de la care ma pot abtine (uneori) : covrigii calzi cu susan sau stafide

Locul 4. Asa cum unele femei sunt innebunite dupa haine si pantofi, eu sunt innebunita dupa gadgeturi si cand deschid un newsletter Emag imaginatia imi fuge si ochii mi se rotesc in vise cam ca atunci cand simt miros de covrigi calzi.

Locul 5. Imaginatia mea e un viciu. Imaginatia imi face uneori bine, dar de multe ori rau. Imaginatia mea e bogata, dar si sadica si o consider un defect (nu mereu, dar in mare parte a timpului si cu toate astea, fara ea, nu as fi eu).

Locul 6. Ah, da! Karaoke 🙂 Uite un secret pe care putini dintre voi il stiati. Imi place sa cant prin casa, in masina cand sunt singura si incerc sa imi tin de urat, cand fac curat la baie si tot asa. Ai mei cam inchid usile cand ma apuca pe mine veselia, asta e semn ca nu, n-ar trebui sa particip la XFactor! (vezi punctul 5)

Locul 7. Ooooh… da… filmele! Ah, filmele… viciile mele iubite. De ce este iubirea mea pentru filme viciu? Credeti-ma, devine viciu atunci cand in loc sa inveti pentru licenta ajungi sa te uiti la Kung Fu Panda, doar pentru ca n-ai mai vazut un film de o luna si simti ca intri in sevraj.

Stiu ca n-am scris tampenii din alea cu fumez, ma droghez si asa mai departe. Am scris chestii pe care eu le consider la un moment dat defecte, adica vicii (in dictionar asta e sinonimul) Sper sa imi intelegeti punctul de vedere, daca nu… nu-i bai, we can sleep on it anytime! 🙂

Leapsa se duce mai departe la Omul-care-zice-ca-n-are-blog-pe-pblog si Razvan.

 

3 thoughts on “Vicii

  1. Mulțumesc că ai tras de tine și ai răspuns la leapșă. Apeciez 🙂 Îmi place că ai dezvoltat fiecare chestie în parte 😛 Se pare că avem vicii asemănătoare mai puțin gadgeturile :)) Îmi prind urechile. Seară liniștită și un somn cât mai relaxant și reconfortant.

  2. =)) Si eu m-am gandit la acelasi lucru prima oara atunci cand am citit despre ce-i vorba in leapsa asta! 😀
    Fir-ar sa fie, am uitat cred ca cel mai important viciu si la mine: somnul! Ca tot veni vorba: mi-e un somn… 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *