Vand Lenovo Mini Wireless Keyboard N5901 si poate si telefonul daca il vreti

Nu obişnuiesc să îmi vând lucrurile, dar aceste două obiecte  (keyboard-ul şi telefonul) chiar nu le folosesc – adică telefonul îl folosesc dar nu îl mai vreau pe acesta. Să vă zic cum mi-am făcut calculele.

Faza e că mi s-a pus pata tocmai să îmi schimb telefonul şi dacă aş reuşi să dau cele două obiecte, nu mi-ar mai lua luni de zile să strâng banii. Şi am găsit două modele care chiar mi-au plăcut, amândouă de la Samsung. Cele două sunt Samsung S3770 şi Samsung S5560, unul e cu Android, altul nu e. Înclin spre S3370 că are absolut tot ce aş avea nevoie, dar încă nu ştiu. Voi ce spuneţi?

Ca să pot să îmi iau unul dintre Samsung-uri, scot la vânzare un Mini Wireless Keyboard N5901 de la Lenovo. Este nouă, dar nu este în cutie sigilată pentru că am vrut să îi fac proba, să mă asigur că funcţionează cum trebuie. Preţ: 100 de lei fără negociere.

Update: mini tastatura şi-a găsit stăpân, cu mulţumirile de rigoare celor care au dat mai departe vestea.

Acum, dacă ştiţi pe cineva care vrea şi un BlackBerry 8220 Pearl Flip în condiţie bună, să îmi spuneţi. Specificaţiile tehnice le găsiţi aici Preţul unui model nou, după cum puteţi vedea, este de aproximativ 200 de euro (la abonament). Eu vi-l dau cu 400 de lei, negociabil. E în stare bună, funcţionează tot mai puţin unele aplicaţii (Twitter, Facebook) şi vine în cutie originală, cu căşti noi, cu card microSD de 1GB şi cu autograful meu, dacă vreţi. Ah da, şi este blocat în reţeaua Vodafone.

Ofertele sunt valabile doar pentru cei care sunt în Bucureşti şi pot ridica produsele personal, la o adică să le testeze pe loc dacă doresc acest lucru.

Acum aş aprecia dacă:

– persoanele cu ceva cunoştinţe solide în domeniu mi-ar da o părere despre cele două Samsunguri

– aţi da anunţul mai departe prin reţelele sociale şi nu numai

Puteţi să mă contactaţi prin e-mail la alexandra.mght pe gmail.com

Merci frumos, vă ţin la curent cu evoluţia lucrurilor în acest sens. Şi mai mult, după ce îmi iau noul telefon, o să îmi găsesc timp să îi fac un review aşa… ca la carte! 🙂

2 thoughts on “Vand Lenovo Mini Wireless Keyboard N5901 si poate si telefonul daca il vreti

  1. Pingback: update: vand BB Pearl Flip 8220

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *