Vand bicicleta

Nu credeam că o să ajung vreodată genul ăla de persoană enervată de traficul din București. Nici nu înțelegeam genul ăsta de persoane până acum. Am mers mereu pe principiul ”După metrou și după băieți să nu fugi niciodată, că întotdeauna va veni altul” și am avut o viață liniștită, chiar și cu cele 4 ore petrecute pe drum iarna. Atenție… iarna! Dar mi-am zis ”Asta e, băi, e crucea mea de dus”.

Acum o lună sau așa ceva am descoperit un traseu nou, cu care economiseam 15 minute de mare valoarea. Și eram foarte mulțumită de această descoperire, nu mă mai grăbeam foarte mult, ajungeam de fiecare dată OK, cele 4 ore se făcuseră 3 lejer. Eh, în ultimele zile am simțit că o iau razna.

Plecam la aceeași oră și ajungeam mult mai târziu decât în mod normal și în fiecare zi am zis să plec mai devreme. Nu au fost mari schimbări, parcă făceam și mai mult, și mai mult, fac din ce în ce mai mult oricât de devreme m-aș trezi. De dimineață am pierdut pe ceas 15 minute așteptând 385-ul în stație și toată lumea întreba de ce făceam blatul la un moment dat. Ei, uite, de-aia! Indiferent câți bani plătești, câte persoane plătesc, autobuzele tot la 15 min. -20 de min. vin uneori.

De la căldurile astea insuportabile devii și mai irascibil, dar gradele de furie care fierbeau în mine când am ajuns azi la birou și cele care fierb acum după ce am ajuns acasă sunt destul de justificate. Toată lumea cu care am vorbit îmi recomandă – 1. bicicletă, 2. mașină, 3. scuter și 4. să îmi schimb serviciu (opțiune idioată)

Pentru 2 n-am bani deocamdată și cine mi-a sugerat opțiunea 4 e dobitoc. 1 și 2 sunt de luat în considerare, dar după mintea mea soluția ar fi 1. Adică ar fi cel puțin o soluție demnă de luat în considerare. M-am gândit și regândit la opțiuni și mi-am dat seama că nu îmi trebuie o bicicletă normală ca cea pe care o am, ci una pliabilă pe care să o pot căra la metrou după mine. Ca să fac rost de bani pentru cea pliabilă, trebuie să o vând pe Delilah, chiar dacă mi-e milă de ea că e roșie și frumoasă.

Așadar, anunțul pe care l-am pus pe Facebook e ăsta: Vand bicicletă de oraș DHS (cred) aproape noua (folosita de maxim 3-4 ori), 500 RON cu garanție de 1 an necompletată. Biciclistilor, poate ma ajutati cu un share.  Merci! Private message aici sau mail pe alexandra.mght (at) gmail.com

Și dacă reușesc să o dau pe Delilah, poate reușesc să îmi cumpăr o bicicletă pliabilă second hand de la cineva și termin cu calvarul ăsta care-mi mănâncă nervii și zilele. Sigur, n-am garanția că o să economisesc timp, dar ceva îmi zice că mai rău de atât nu se poate.

P.S. Modelul e DHS 2854 Melody dacă vreți să o gugăliți.

2012-07-14 18.31.29

 

Anunțul nu mai e valabil! Delilah vă mulțumește că ați răspândit mesajul și că a putut ajunge pe mâini bune 🙂 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *