Updatea-v-as

Update1: Mi-am reparat bicicleta. De ce ? Pentru ca a merge pe bicicleta este mai: sanatos, ecologic si rapid (chiar daca niciodata n-am fost o persoana care sa tina cont de astfel de argumente, acum e momentul sa ma schimb)

Update2: cand se termina deceiubimbucurestiul? Stie cineva? In regulament scria ca pe 1 septembrie…. se pare ca s-a prelungit, asteapta sa mai intre lume in concurs ca sa imi scada mie sansele? Yey.

Update3: Ma dor mainile, curu’, picioarele… de la bicicleta. Cred ca pana maine o sa am numa vanatai pe picioare, dar slava Domnului a venit toamna si o sa pot purta si pantaloni lungi.

Update4: Mananc si pun la loc tot ce am dat jos mergand pe bicicleta.

Update5: Trebuie neaparat sa imi recapat linistea interioara. De cateva zile o duc numai in suturi.

Update5: Mi-e somn.

Update6: O sa imi fie dor de viata de trantor…

Update7: Mi-e dor de liceu.

Update8: Am admiterea la facultate peste mai putin de o saptamana si nu mi-e frica de nimic. Nici macar de faptul ca nu stiu absolut pe nimeni acolo si ca o sa fiu singura cuc!! God, I love the world.

Update9: Ce prosti sunt unii, Doamne. Duminica seara a vrut Bendeac, saracu, sa faca o conferinta pe mess si a iesit un fiasco. Deh, asa e cand bagi 50 de tarani la un loc si 20 de oameni normali care incearca sa omoare taranii. Uraaaaaa!!!!!

Update10: Am vazut Prison Break, nu spun nimic din ce se intampla… La jumatatea episodului m-a bufnit rasul si am crezut ca au facut comedie, la sfarsit a inceput sa mi se para ok… desi raman la parerea mea, trebuia sa se opreasca la sezonul doi! Macar de nu era W.M. gay… da’ asa…

Update11: Duminica am reusit in sfarsit sa fac curat in casa, ieri am fost sa ma inscriu si azi… am mers pe bicicleta! Imi place viata asta.

Update12: Are cineva un job de vanzare?

Update13: Ma intreb cate updateuri mai am…

Update14: Am vazut A time to kill, vi-l recomand. Pledoaria de la sfarsit chiar face filmul de nota… 9. I shared a tear.

Update15: Nu mai fi asa copil. Mi-e dor sa stam de vorba ca pe vremuri, in puii mei!

Update16: Am pofta de cola.

Update17: Dupa ce ma mai re-obisnuiesc cu mersul pe bicicleta, o sa o iau la drumuri mai lungi. IIiihhhaaaaaa…

Update18: Am terminat Seinfeld. Of, ce dor o sa imi fie de ei. Oh why, cruel life!!! Moving on…

Update19: Cred ca o sa urmeze sa termin alte seriale… si sa ma uit la alte filme… poate o sa ma uit la Psycho, candva.

Update20: Va pup.

4 thoughts on “Updatea-v-as

  1. Bafta la admiterea la facultate. O sa fie un mic soc, ca atunci cand ai intrat la liceu, dar va fi ok. N-a murit nimeni inca din asta 🙂

    Care ti-e articolul propus la deceiubimbucurestiul?

  2. Pe pagina a treia, “Aici e locul domnisoarei M”. Poti sa gasesti povestirea si pe blogul asta, doar da “search”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *