unde vreau sa ajung

Lumea începe să râdă de mine de fiecare dată când spun că X sau Y lucru nu are să se întâmple. Ce e amuzant e că am dreptate, cel puțin s-a întâmplat să am și cred că o să am și când spun că anul ăsta nu o să ajung în locurile unde îmi propusesem.

The Bucket list pe care am alcătuit-o clar trebuie revizuită cel puțin. Case de păsări și cărți de vizită? Ain’t gonna happen 😀 Nu le fac o prioritate și nu o să se întâmple. Iar de drumuri ce pot să spun? Sunt o prioritate sau nu? Ideea e că locurile de pe listă sunt acolo de foarte mult timp.

1. Munte – ah, cât v-am mai bătut la cap cu muntele ăla. E cel mai aproape și totuși cel mai departe, iar îmi scapă printre degete anul ăsta. Mi-a scăpat printre degete din cauza ploii, acum îmi scapă din cauza banilor. E tare frustrant, dar mă mai uit la poze, mai bag nasul în congelator, mă mai uit la un film elvețian. Și cu toate astea, mă stinge de dor mirosul ploii și răcoarea atunci când sunt. Parcă îmi vine lacrimi în ochi, ia să trecem mai departe…

2. Mare – cu toate că mie nu îmi place foarte mult marea, de la atâtea poze pe facebook și discuții despre mare mi s-a făcut dor de ea. La mare îmi plac 3 lucruri – faleza, răsăritul soarelui și faptul că poți merge desculț pe plajă. Sunt cele mai frumoase momente și îmi aduc aminte cu tristețe de ultima oară când am fost în Eforie Sud, Neptun și Mamaia. Am stat o săptămână, nu știu dacă acum mi-ar mai plăcea să stau atât de mult, dar nu pot să nu recunosc că mi-ar plăcea să îmi adâncesc picioarele în nisipul ăla fierbinte și să simt miros de apă sărată.

3. Timișoara – haha. Nici nu știu dacă să o mai trec pe listă. E total neverosimil, despre ce vorbim noi aici…

Asta e. Poate la anul. Noi să fim sănătoși.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *