Un blog mai bun=mai multi cititori?

Am uitat sa va spun ca m-am inscris pe forumul bloggerilor. E lumea faina acolo, de treaba, putini artzagosi sau chiar nici unul. Si mi-au sugerat cateva chestii in legatura cu blogul. Am retinut 2 dintre ele, carora le-am dat si dreptate. Si anume:

1. sa schimb culoarea titlurilor (cica e diferenta prea mare de alb, cu toate astea e doar un titlu… da’ in fine) si faza e ca nu stiu sa fac lucrul asta, pentru ca am cod xml… si e in spaniola si etc etc etc.

2. sa schimb url-ul pentru ca este prea lung (adica adresa… alexandraghitalexis, pentru cine nu stie) asa… si ceva sugestii aveti? Ca multe din cele pe care le-am incercat erau deja luate…. deci…? Cine vine cu o idee buna, e nashul meu :))

p.s. nu sunt de acord cu faptul ca nu am vizitatori din cauza layoutului… cui ii pasa atat de mult ? Atata timp cat scrii chestii de barfa si bagi stiri copiate de pe alte siteuri (chestie pe care evident nu o fac- doar cateva exceptii au fost, cu stirile) intra lumea pe site, daca nu… pa si pusi ne vedem cand mai dau de tine pe google. Dar i’m fine with that 😉

4 thoughts on “Un blog mai bun=mai multi cititori?

  1. numele nu e o problema asa mare e adevarat ca e mai eficient sa fie scurt intr-un fel, eu te-as sfatui sa inscrii blogul in multe comunitati specializate (pt bloguri): http://www.blogbrowsing.ro de exemplu, si pe tot felul de topuri si motoare de cautare adica sa iti faca publicitate:D.
    Si ideea cu faviconul este una foarte buna ii da alt aspect site-ului adica ai un simbol care te reprezinta;)

  2. blogbrowsingul da unora eroare daca intra pe blogul meu, l-am avut pentru o vreme. oricum, mersi pentru sugestii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *