Un american mai roman decat romanul

Deja au trecut 2 ore de când tot citesc despre Sam cel Român. Responsabil pentru asta este Bobby Voicu, pentru că din postarea lui am (re)aflat despre Sam. Am văzut şi documentarul celor de la PRO TV de pe 1 Decembrie, dar uite că nu am căutat să văd dacă personajul ca din poveste este implicat şi în online.

Dar hey, cine nu e implicat în online? Aşa că am dat de blogul KingOfRomania şi am citit câteva postări cu o sete nemaipomenită (sete provocată şi de dorinţa de a nu mai învăţa pentru facultate), am căutat şi pagina de Facebook, i-am dat Like, aşa cum vă îndemn şi pe voi să faceţi şi apoi i-am scris pe Twitter. Aştept să îmi răspundă pentru că tare mult mi-a plăcut atitudinea lui faţă de tot ce înseamnă România.

Un lucru însă m-a dezamăgit, dar nu la el, ci la noi. Am dat refresh blogului şi mi-a apărut o postare nouă cu nişte scrisori pe care Sam le-a comentat şi postat. Nu am putut să îi las comentariu la articolul respectiv şi nici pe Facebook sau Twitter n-aş vrea să îi scriu, dar vreau să îi spun aici – Welcome to the dark side! Hater-ii sunt peste tot, nimeni nu scapă.

O să îl urmăresc pe tipul ăsta pentru că mi se pare foarte interesant ce scrie, ce spune, ce face şi poate într-o zi, dacă mai dă pe la Bucureşti, poate ajung şi eu să schimb cu el o vorbă… românească!

Până atunci… mult succes în continuare, Sam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *