Tragem linie

Nu vreau sa vorbesc despre lucrurile rele care mi s-au intamplat anul asta. Au fost multe si urate, cu adevarat dureroase, dar au fost si lucruri bune. Imi place sa ma gandesc la cele din urma. Stiti ca oamenii au capacitatea de a-si bloca in mod involuntar amintirile neplacute si cu toate ca as dori sa fac asta, sa se intample asta de la sine, uneori tot ma navalesc imagini, amintiri. Cumva tre’ sa te tii strans de franghia de speranta care te aduce inapoi unde erai. Unde erai cand ai uitat pentru un moment tot intunericul care s-a intamplat, toate luminile care s-au stins si au aprins in schimb durere, groaza.

2011 a fost un an bun pe plan profesional pentru mine. Cel putin eu asa consider. M-am alaturat unui proiect extraordinar, cu oameni extraordinari care m-au ajutat sa cresc profesional, dar si ca om. Au reconstruit in mine ceea ce altii daramasera inainte si mi-au acordat sansa de care aveam nevoie, mi-au oferit intelegere si caldura, cum nici nu speram sa primesc. Si anul asta am ajuns si la Webstock, yey!

Am lasat multe “trecuturi” in spate si am pus un sigiliu permanent pe ele, mi-am cumparat chitara si am invatat singura sa cant 70% dintr-o melodie, ceea ce e mare lucru 😀 In ultimele 3 luni am invatat sa sofez cu adevarat, am invatat multe lucruri noi de la taica miu si am trecut prin multe experiente cu care v-am mai tinut la curent mai ales prin retelele sociale (azi a fost ultima zi de soferie. o sa mai conduc, dar mai rar). Desi a fost obositor, am realizat cat de mult te ajuta cu adevarat o masina si azi a fost ultima zi in care am avut 24 din 24 masina la dispozitie, dar si prima zi in care am condus pe un drum cu polei si multa ceata. Spun mandra ca am facut fata provocarii, am mers mai incet si mai atent si totul a iesit bine.

E drept, anul acesta nu am apucat sa vad muntele si ma cam pleostesc cand imi dau seama, dar sunt sigura ca anul viitor o sa reusesc si eu. Oricum, 2012 incepe in forta, ianuarie este o alta luna in care o sa fiu agitata pana peste cap si sper sa ii fac fata, ca sa imi mearga bine tot anul.

A fost un sfarsit greu, dar uite ca am trecut peste. Am iesit la liman, dar un lucru ma oftica la mine, un lucru regret amarnic: ca nu am citit mai mult. Chiar a fost cel mai sarac an in termeni de lectura si nu imi gasesc nicio scuza. La anul trebuie neaparat sa fiu mai harnica, dar ianuarie e important… ianuarie va decide multe. Ah si mi-ar fi placut sa fi scris mai mult pe blog, dar e bine ca cel putin am scris despre fiecare eveniment la care am mers.

Cam atat, ca ma lungesc prea mult. Intr-un an s-au intamplat multe, nu imi prea dau seama cand a trecut totul. 31 decembrie 2011… Hm! Tare… si totusi ce spune Lev Tolstoi e adevarat, “e o copilarie sa te lasi stapanit de trecut”. Asa ca hai sa inaintam…

La Multi Ani!

p.s. Intamplator, aceasta e postarea cu numarul 1000.

2 thoughts on “Tragem linie

  1. 2012 încă nu a fost, spre fericirea mea încă 😛 Vezi în text greşeala. 🙂

    Să ai un 2012 plin de îmipliniri profesionale şi personale, şi mai multe decât ai avut în 2011.

    La mulţi ani voioşi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *