TimeForAds.ro – un nou proiect, o noua sansa

Am un nou site. Se numește Time For Ads și este pe .ro asta înseamnă că da, am dat bani pe domeniu și pe hosting și da, am gânduri serioase cu el. E un site colectiv de advertising, așa am vrut să încep.

Visul meu e mare, acum mi se pare, de fapt, nu mare, enorm mi se pare. Nici măcar nu știu unde o să ajungem.

De ce l-am început puteți citi aici.

După căutări, am zis că nu mai vreau domeniul ăsta, că nu e de mine, dar un director de la McCann Erickson (filială din altă țară) al cărui nume nu o să îl divulg, mi-a zis că nu trebuie să renunț. Că trebuie să perseverez, să lupt. I-am zis că am terminat cu domeniul, nu mă mai interesează, dar că apreciez vorbele lui bune. Nici acum nu sunt mai optimistă și nu îmi doresc ca înainte să ajung într-o agenție. Îmi doresc să crească site-ul, asta îmi doresc cel mai mult pentru că investesc timp în creațiile mele, în articolele mele și nu mai depind de niciun director care pufăie în fața determinării mele.

Deocamdată suntem în versiune BETA, mai avem până la site-ul final, dar o să muncim și o să credem și o să creem, promitem să nu ne lamentăm că a murit creativitatea. Asta niciodată. Așteptăm feedback-ul vostru, dar să fie constructiv că altfel nu merge și poate idei de subiecte pe care să scriem. Pe Facebook deja a fost cineva care ne-a atras atenția asupra unei reclame foarte mișto pe care o să o tratăm în viitor. Cam asta, simțiți-vă ca acasă 🙂

De asemenea ne puteți urmări pe Twitter și Facebook, chiar dacă paginile sunt încă în lucru 🙂 Suntem mici, dar creștem.

p.s. mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat cu site-ul și logo-ul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *