Sictiritii de prin metrou

Merg de foarte mult timp cu transportul in comun, asa ca pot spune ca am prins oarecum experienta. Eh, nu pot spune ca lumea a fost intotdeauna draguta si amabila, dar pot spune ca a fost decenta in momentele in care am interactionat cu ea. In orice caz, am mai avut eu parte de episoade si episoade-exceptii de la regula- ca si in dimineata asta de altfel…

Ora 8.30, metroul foarte aglomerat. Ma ridic de pe scaun, 3-4 persoane iau mana de pe bara pentru a imi da voie sa trec… da’ unde sa trec daca in fatza mea era o matahala de om care nu intentiona sa se dea la o parte? Ma uit la el, apoi il intreb:

– Coborati?
Se uita asa in sila la mine si imi zice pe un ton sictirit:
– O sa opreasca in statie si o sa iti fac loc…

Pe langa faptul ca m-a tutuit de parca ne-am fi cunoscut de o viata, a folosit si tonul ala de cacat pe el care m-a scarbit total. Cretin. Nu puteti sa vorbiti pe un ton normal? Un: “O sa va fac loc” era suficient. Ce dracu’ sunteti frate asa basiti pe voi si asa afectati ca niste femei cu pms? O sa incep sa va impart niste extraveral, ca sa pot sa interactionez cu voi fara sa merg cu punga dupa mine in cazul in care vomit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *