Scrisoare pentru Cine-O-Fi

Nu cred că te cunosc sau poate te cunosc, dar nu știu încă faptul că această scrisoare ți-e adresată ție. Sper că ești înalt, puternic și că îți place să speli chiuveta de la baie și să fii cât de cât ordonat. Poți să fumezi, chiar dacă eu nu fumez, dar aș prefera să nu bei alcool excesiv pentru că nu îmi place asta deloc. Sper că ne înțelegem bine și că nu ne certăm des, sper să mă susții în ceea ce fac și să mă ajuți așa cum te-aș susține și te-aș ajuta și eu. Mai sper să facem lucruri frumoase să se întâmple pentru noi, așa cum sper ca toate planurile de viitor să fie la plural.

Dacă ai ajuns să citești ceea ce scriu înseamnă că știi să mă faci să râd mereu și de-aia am acceptat propunerea ta. Probabil îți place și să mă ții în brațe mult timp dimineața, să bei cafea, să fii spontan, bun la inimă și să nu bârfești. Aș vrea să cred că mă iubești mult, că mă respecți și că îți place felul meu uneori aiurit, dar pasional de a fi. Cu siguranță inima mea nu-mi pompează sângele cum trebuie când ești plecat sau supărat. Dacă ești aici înseamnă că în serile pe care le-am petrecut împreună, m-am ascuns în timpanul tău și am găsit liniștea. Înseamnă că vreau să te strâng în brațele mele și să îți mângâi fruntea, bărbia și să respir cu nasul lipit de obrazul tău și mai înseamnă că tu vei fi prima persoană pe care o voi suna când voi afla o veste bună sau una rea.

Poate că scrisoarea asta e stupidă, dar o scriu pentru că vreau să mă asigur că exiști. O scrisoare nu poate să nu aibă un destinatar, iar tu, oricine ai fi, cândva o să o citești. Un ultim lucru mai sper, că ești ceea ce merit și sunt ceea ce meriți.

Aș vrea să ne găsim întotdeauna chiar și pe întuneric, umărind tiparul fiecăruia de a gândi, să ne cunoaștem și să ne trasăm cu rigla unul pe celălalt în linii de lumină doar de noi văzute.

Ascultă, nu trebuie să fii perfect, îmi trebuie să fii și atât, eu oricum te iubesc, o știu de pe acum.

A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *