Sarbatori fericite cititorilor de alte-povesti!

Am avut atâtea de dus la capăt lunile acestea încât singurele lucruri care mi-au adus aminte că vin sărbătorile au fost instalaţiile de pe tarabele bişniţarilor de pe trotuare şi vitrinele împodobite. Anul ăsta sunt mândră că am cumpărat un brăduţ natural, cu rădăcină. Eu l-am cumpărat împreună cu maică mea şi este cel mai frumos brăduţ pe care l-am avut vreodată! (poza 1. Apropo, cum vi se pare? E frumos ornat? Ar trebui mai multe globuri?)

Azi, 24, a fost singura zi mai liberă dinainte de sărbători şi am putut să fac curat în toată casa. Arată totul clean and shiny şi o altă chestie pe care am vrut să o termin înainte de sărbători a fost tabloul care va fi pus pe perete cât de curând (poza). În sfârşit am camera ordonată, am fost atât de ocupată încât singurul lucru de care m-am îndurat a fost plasarea hainelor murdare în maşina de spălat. Nu sunt o persoană dezordonată, dar de fiecare dată când ajungeam acasă nu mai aveam chef să mişc nici măcar un deget. Aşa că asta e, acum e bine.

În rest, m-am uitat la X Factor în continuare în timp ce învârteam la hârtie şi tot aşa, pe şosele cu bunica Dacie care azi a prins un 80-90… de km, nu de ani, normal! Ce bine e când e liber, am făcut un drum de 25-30 de minute, în 13 minute azi (dar nu, nu atunci am prins 80-90 ca eram in localitate, evident). Sweet! Şi apropo, sper că aţi dormit şi pentru mine azi, până la 12, eu m-am trezit ca în fiecare zi… la 7, dar recuperez mâine şi poimâine… sper.

În orice caz, m-am oprit pe aici să dau cu trâmbiţa ca să am un pretext să vă urez sărbători fericite şi multă sănătate şi să vă mulţumesc din suflet că îmi citiţi blogul. Crăciun fericit!

Poza 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *