Recomandare: Windows Live Movie Maker

Mă tot gândeam de ieri să investesc timpul liber pe care îl am în ceva. Și dacă tot vorbeam de timp, m-am gândit să fac ceva chiar pentru TimeForAds 🙂 Am mai multe articole în standby pentru el, propuneri de la cititori și nu numai,  dar videoclipurile pe care le-am filmat deja au prins pânze de paianjeni în foldere.

Am întrebat pe rețelele sociale ce program de editare video e cel mai bun pentru un sistem modest (netbook cu un procesor de 1,6GHz – o, nu! iar am ajuns să scriu despre laptop-uri).

Dintre toate, am ales programul recomandat de Sorin, Windows Live Movie Maker, mai ales că mi-a adus aminte de articolul scris pe LaptopNews. Așa că pe ăsta l-am folosit și învățat azi. A fost perfect pentru ce aveam nevoie. Editare la nivel basic spre mediu – tăiere, lipire, câteva efecte, iar rezultatul mi s-a părut foarte, foarte bun. Mi-am bătut foarte puțin capul cu setările, parcă programul ar fi știut ce vreau dinainte.

De obicei îmi ia o zi să instalez un program și încă o zi să învăț să îl folosesc. Nici nu visam că azi o să termin proiectul și că o să ajung să îl urc și pe internet. Dar uite că Windows Live Movie Maker a reușit să mă surprindă în cel mai plăcut mod posibil. Pot să declar că m-am îndrăgostit așa, nițel!

Ce mi-a plăcut foarte mult:

– foarte ușor de instalat și utilizat

– rețele sociale integrate

– este FREE! ca dragostea

– rapid, fără blocări și alte probleme

– magic

Este un program pe care cu siguranță îl recomand tuturor începătorilor într-ale editării video. Mai jos aveți rezultatul 🙂 Video-ul e construit dintr-o multitudine de filmări strânse în timp, pe traseul lui 335, în Tineretului pe bicicletă etc. și este făcut mai mult de test. Eu sunt încântată de cum a ieșit, vouă cum vi se pare?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *