Recomandare: Viata lui Pi

Încheiasem eu articolul cu retrospectiva și îmi spusesem că am terminat cu blogul pe anul ăsta, dar am uitat să vă spun ceva foarte important. Ultimele filme pe care le-am văzut la cinema anul ăsta au fost The Hobbit și Viața lui Pi.

În ambele cazuri am citit cărțile, diferența a fost că le-am citit în perioade de timp diferite. Hobbit-ul l-am citit când aveam 13-14 ani sau așa ceva și n-am mai ținut minte mare lucru din el, în schimb a doua carte am citit-o prin 2009 și mi-a plăcut tare mult așa că am ținut morțiș să văd filmul la cinema, mai ales că a fost în 3D.

Viața lui Pi” este excelent realizat, am stat cu sufletul la gură ceea ce mi se întâmplă extrem de rar! Și vi-l recomand cu dragă inimă pentru că are cam tot ce vrei – acțiune, actori buni și multe mesaje care te pun pe gânduri. Ah, da, nu vă mai duceți copiii de 4-6 ani la acest film, nu e pentru copii!

Ca să vă spun și câteva lucruri despre The Hobbit. Mie mi s-a părut OK pentru că a fost multă acțiune și reușește să te țină prins mai ales că e tot 3D, însă mi se pare o mare prostie să scoți dintr-o carte de 300 de pagini, 3 filme și mai ales să le faci atât de lungi – 2 ore și 45 min?

În sfârșit, atât am vrut să vă spun, să vă îndemn să mergeți la Viața lui Pi fiincă merită toți banii! Bine, eu vă îndemn să citiți și cartea înainte, dar rămâne la latitudinea voastră. Vă pun și-un trailer mai jos să vă faceți o idee cam despre ce-ar fi vorba, nu vreau să dau spoilere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *