Recomandare: The Dark Knight Rises – jocul pentru Android

The Dark Knight Rises a intrat pe marile ecrane din România începând cu data de 20 iulie. A treia parte a trilogiei a fost regizată tot de binecunosutul Christopher Nolan, care a stat și în spatele primelor două părți. În rolurile principale l-am avut pe Christian Bale ca Bruce Wayne, Tom Hardy ca Bane, Marion Cotillard – Miranda și Anne Hathaway ca Selina aka Cat Woman.

Filmul rulează în cinematografe, dar dacă vreți și mai multă acțiune puteți oricând să încercați jocul special creat pentru tablete și smartphone-uri Android – The Dark Knight Rises conceput de Gameloft. Jocul aduce zeci de misiuni pe care eroul trebuie să le ducă la bun sfârșit. Înfruntă tot felul de situații cu ostatici, bombe și evadări din pușcărie pentru a arăta cine e adevăratul protector al orașului Gotham.

Fiind în pielea personajului principal, ai acces la arsenalul său complet și poți folosi BatPod-ul (preferatul meu:D ) sau The Bat pentru a traversa orașul.

Jocul poate fi downloadat de pe Google Play și este compatibil cu sistemele de operare de la Android 2.2 în sus. Mai jos aveți un mic teaser menit să vă stârnească și mai mult curiozitatea 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *