Recomandare – BRAVE

N-am mai găsit în ultima vreme subiecte bune care să mă inspire să scriu așa că s-a cam așezat praful pe blog. Dar nu-i nimic, azi am revenit cu un articol despre animația Pixar pe care am vrut să o văd de îndată ce a apărut trailerul pe internet – Brave.

[ACEST ARTICOL NU CONȚINE SPOILERE]

Despre Brave am văzut că au scris și alte fete din blogosferă, dar recunosc, nu am citit articolele de frică să nu dau de vreun spoiler. Am citit doar că e vorba despre o fată din Scoția cu mult curaj, dar nimic mai mult și oricum asta știam din trailer. Eu am această regulă: să nu mă documentez dinainte despre ce e vorba în filme pentru că își strică farmecul.

În sfârșit, cu toate că eram entuziasmată la început și mi-am dorit mult să văd merg la cinema, pe parcurs am devenit sceptică pentru că se vorbea foarte mult despre el și prea toată lumea părea încântată. Așa am pășit în sala de cinema fără prea mari așteptări. Am crezut că o să fie vorba despre o poveste clișeică cu o prințesă, un prinț, o poveste de dragoste, blablabla.

Dar hey! N-a fost așa. E o poveste mișto, cu puține clișee și foarte, foarte amuzantă! Am râs o grămadă, ceea ce înseamnă că  a avut glume chiar reușite. Nu mai are rost să spun că a fost bine realizat din moment ce ține de Pixar, nu? 🙂 Chiar vă recomand să mergeți să îl vedeți, merită! (și nu, nimeni nu m-a plătit să scriu asta :D)

Înainte de film au dat și un scurt metraj (tot animație) pe care l-am urmărit cu ochii mari și cu un ”woow” prelungit în gând. Și dacă tot vorbeam de începutul vizitei la cinema, în seria de trailere am aflat și eu că se vor lansa două filme bazate pe niște cărți pe care le-am citit – The Hobbit și Life of Pi. The Hobbit nu era o noutate, știam că vor să îl scoată, iar cartea am citit-o acum foarte mult timp. Nu mai știu mare lucru din ea, însă Life of Pi… Oh, Doamne! E una dintre cele mai bune cărți pe care le-am citit (am convins-o și pe soră mea să o citească și l-am convins și pe tata la momentul respectiv – amândoi au savurat cartea la fel de mult ca și mine) și abia aștept să văd filmul, mai ales că pare foarte bine realizat… și este și în 3D!

Așadar… În noiembrie vine Breaking Dawn ultima parte, decembrie am The Hobbit și Life of Pi, iar la anul se anunță o altă animație care pare de văzut – Epic. Bine că am septembrie și octombrie la dispoziție ca să strâng banii de bilete 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *