Putine postări

Mă uitam la numărul postărilor de pe blogul ăsta. Mi se pare nasoală treaba, doar 50 de postări în juma de an? Holly crap… şi când a trecut juma de an?

O explicaţie simplă pentru puţinele postări e că am postat şi pe celalalte bloguri- în special pe alte-lucruri. O altă explicaţie ar fi că nu mai scriu chiar despre tot ce mi se întâmplă, doar ce mi se pare util. Mi-ar plăcea să mai fac reviewuri la telefoane sau diverse gadgeturi, dar nu mai am ce telefoane sa testez 🙂

În rest, atât. Nu am fost la concerte şi mă pregătesc de practică, aşa că să îmi ţineţi pumnii. Ah da, era să uit. La capitolul filme… am văzut: Spirited Away (cu toate că este un film de desene animate, e foarte bun, serios), Big Fish, Precious şi Remember me. Toate mi s-au părut “de văzut” şi la capitolul cărţi: am terminat de citit “Breaking Dawn” şi m-am apucat de “Olivia Joules şi imaginaţia hiperactivă” de Helen Fielding. O. Joules nu mi se pare aşa de interesant cum a fost “Breaking dawn”, dar merge. Curând o să mă duc să văd Shrek la cinema, Eclipse şi Harry Potter, în noiembrie, când apare. Mă gândeam că la noi nu există nici o modalitate de a te duce să îţi faci abonament la cinema, mie mi-ar fi plăcut, e chiar păcat.

Cheers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *