Prima brăţară handmade

Articol publicat de Lexis (AG)

Iar am ars Fimo. Nu înţeleg de ce se duce aşa repede, dar presupun că era prea mare căldura în sobă. De data asta m-am ofticat mai mult, s-au ars o gramadă de chestii mişto. Gata! De mâine încerc la cuptor, păi ce-i asta… În fine, mi-au ieşit o pereche de cercei şi o brăţară. Prima mea brăţară hand-made. Tadadaaaaaaaa….


Ăştia sunt nişte cercei care se cam fărâmiţează, mă gândesc să decorez ceva cu ei. Până la urmă n-arată rău…întregi.


Singura pereche de cercei reuşiţi în seara asta. Sper să reziste eroic.

Până acum nu a fost nimeni interesat de obiectele astea, dar nu renunţ, nu încă… până la urmă mie îmi plac şi poate o să le port eu dacă nu le vrea chiar nimeni. Şi mai am o veste proastă… mi s-a terminat sârma subţire cu care legam cerceii. Damn şi weekend-ul sunt ocupată până peste cap. Damn. Damn. Damn. Not good. Uf.

2 thoughts on “Prima brăţară handmade

  1. Foarte tare:)…si eu ador chestiile astea handmade:D sunt super si unde mai pui ca sunt facute de tine:) le-as purta cu mare drag daca eram in locul tau…ti-au iesit foarte bine pt. o incepatoare si nu o zic doar asa …bravo!!! si nu renunta!pup. PS: Cerceii stelute de mare si ciupercutele imi plac cel mai mult:)

  2. Multumesc pentru incurajare. pe cei ciupercute i-am oferit cadou cuiva, erau oarecum promisi dinainte sa ia forma si sper sa reziste bine ;))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *