Planurile pe 2012

Planurile pe 2012 nu există la mine în ogradă. De fapt… există, pe luna ianuarie şi atât… planuri concrete. Dorinţa principală per total rămâne aceea de a avea sănătate şi linişte, eu şi toţi ai mei. Nimic pe lumea asta nu e mai important ca asta. Ce rost să îmi fac planuri pe perioadă mai lungă de o lună-două, când totul se poate schimba într-un moment?

In sfarsit, hai sa va zic ce mi-ar placea sa reusesc anul asta… desi nu fac un scop din dorintele astea. Mi-ar placea sa:

– cresc si mai mult pe plan profesional si personal (OK, la asta lucrez mereu)

– ajung sa vad muntele intr-o excursie lunga/scurta

– imi pun un proiect de-al meu pe picioare

– fiu mai optimista

– continuu sa conduc masina periodic

– imi cumpar un gadget misto si util

– imi fac mici modificari in camera

– reusesc sa imi fac analizele de sange

– imi organizez timpul mai eficient

– vorbesc cu prietenii mai des si sa ies cu ei mai des

– ma uit la mai multe seriale

– termin toate cartile pe care le-am inceput anul trecut

– sa il intalnesc personal pe Dan Puric si sa stau macar 5 minute intregi de vorba cu el

– … *loc de completare*…

2011 mi-a adus niste lectii importante, nu vreau sa le uit. Am invatat multe si sper ca anul asta sa aplic tot ce am invatat si sa imi mearga binisor, sa reusesc in ce imi propun si poate chiar mai mult… Pe 31 decembrie 2012, daca o sa fie totul bine si o sa ma tina Dumnezeu sanatoasa, daca o sa imi aduc aminte si o sa am timp, promit ca o sa vorbesc despre ce am reusit din lucrurile spuse mai sus.

Ah, da, si inca ceva… Mai stiti ca am scris eu o lista de cadouri pe care mi le doresc acum ceva timp? Cred ca e unul dintre cele mai utile sisteme pe care le-am inventat vreodata! Dar despre asta va povestesc zilele urmatoare.

 

3 thoughts on “Planurile pe 2012

  1. Apoi daca ai destul timp liber cred ca nu e nimic imposibil din ceea ce ai scris tu. Mie mi se par dorinte destul de normale asa ca nu vad de ce nu ai reusi. Oricum, acum in ianuarie cand toti avem planuri si idei pentru noul an, sa fie ca toti sa avem parte de reusite si evident sa avem sanatate. Succes in continuare.

  2. Pingback: la revedere, pe maine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *