O aplicatie Android pe zi – Ziua 1

Vă spuneam şi zilele trecute că experimentez diverse aplicaţii şi jocuri pe noul telefon mobil – Samsung S5570. Am făcut un top 5, dar pe care îl voi fragmenta în 5 zile sau mai bine spus în 5 postări (pentru că probabil nu o să am timp să le scriu zilnic, deşi o să încerc). Bine, cele 5 aplicaţii includ şi jocurile, mai clar, sunt 3 jocuri şi două aplicaţii. În orice caz, azi începem cu aplicaţia nr. 1!

Istoria Românilor. Aşa se numeşte, am găsit-o în Android Market disponibilă gratuit.

Este un joc asemănător cu spânzurătoarea, numai că are întrebări din istorie. Mi se pare o aplicaţie extrem de utilă, educativă, deşi, e drept, are hibele ei cum ar fi faptul că informaţiile adiţionale nu sunt complet vizibile după ce dai răspunsul corect. Am observat de asemenea greşeli de typo în aplicaţie.

Există 3 nivele – uşor, mediu şi greu. Eu am jucat varianta uşoară, cu întrebări de bun simţ, de cultură generală.

Deşi nu cred că cei mici ar trebui să aibă acces la telefoane mobile şi computere, acest joc ar putea fi chiar util pentru ei, pentru a-şi testa cunoştinţele şi de ce nu pentru a învăţa câteva chestii noi. Vorbesc despre copii în sus şi în jos, dar până la urmă… e bună şi pentru noi, ăştia mai bătrâni, că a trecut mult timp de când ne trăgea profesoara de istorie de urechi că nu ne-am făcut rezumatul la lecţia despre geto-daci 🙂

2 thoughts on “O aplicatie Android pe zi – Ziua 1

  1. Pingback: O aplicatie Android pe zi - Line Runner

  2. Pingback: Samsung S5570 - recenzie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *