O aplicatie Android pe zi – Line Runner

Line Runner e de fapt un joc. Am dat de el întâmplător, cred că era cotat destul de bine în piaţă aşa că am zis să încerc. Am trecut prin mai multe jocuri, unele total stupide (cu omorât gândaci sau spart bule de plastic din foliile de împachetat), altele mai bune, altele prea “grele” pentru procesor şi placa video. Există doar trei jocuri pe care le-am păstrat: Line Runner, Fruit Ninja şi Istoria Românilor, de care vă povesteam acum ceva timp.

Line Runner e un joc foarte simplu, gratuit. Un omuleţ negru şi mic, desenat cam cum aş putea şi eu să îl desenez – 5 linii şi un cerc, fuge pe o linie cu obstacole. În fapt, pare că acţiunea se desfăşoară pe o foaie motolită dintr-un caiet “de matematică”. Omuleţul fuge încontinuu, nu îl puteţi opri, trebuie doar să vă rostogoliţi şi săriţi. Moare de fiecare dată când se împiedică de un obstacol.

Line Runner

Două lucruri mai am de adăugat:

1. Până o să vă obişnuiţi cu comenzile, o să luaţi multe pietre în nas, dar nu vă lăsaţi! Toţi am trecut prin multiple restarturi până ne-am prins cum stă treaba.

2. Jocul s-ar putea să cauzeze lăcrimare. Eu uit să clipesc când îl joc pentru că trebuie atenţie maximă 🙂

Sper să vă placă şi să îmi spuneţi care e scorul vostru cel mai bun. Eu am scos până acum o distanţă de 222m, nu foarte mult, dar nici foarte puţin. E drept, nici nu joc foarte des.

One thought on “O aplicatie Android pe zi – Line Runner

  1. Pingback: Samsung S5570 - recenzie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *