O aplicatie Android pe zi – Cod Rutier 2012

Sunt mulţi care nu prea mai ţin minte ceea ce au învăţat atunci când au făcut şcoala de şoferi. Rămân cu lucrurile de bază – indicatoare, cum se acordă prioritate şi… cam atât pentru că mai mereu se aplică “regula comunicării prin semne ca maimuţele” (-Treci tu? Sigur? – Da! Merci! – OK, cu plăcere, stai să dau mai în spate şamd.). Recunosc că şi eu am uitat destul de multe, lucru cu care nu mă mândresc, dar pe care încerc să îl corectez.

De vreo 2 ani cred că tot zic să îmi iau Codul Rutier actualizat. N-am apucat nici acum să cheltui acei 25 de lei pe o carte, zic eu, esenţială din maşina fiecărui şofer. Poate vi se pare stupid, dar eu vă contrazic şi se pare că şi alţii sunt de acord cu mine… Uneori informaţia învăţată cândva se pierde şi cu siguranţă nu strică să mai arunci un ochi pe regulament. Să nu mai zic că te poate ajuta în cazul unui (Doamne fereşte!) accident sau în cazuri în care consideri că ţi s-a făcut o nedreptate prin sancţiunea aplicată.

Cod Rutier 2012

Aşadar, cineva a gândit la fel ca mine şi a făcut această aplicaţie gratuită pe care am găsit-o pe taraba Android. Se numeşte “Cod Rutier 2012” şi are doar 4,93MO, e foarte uşor de folosit şi cred că oricine ar trebui să o aibă instalată în telefon. Dacă nu toată lumea, măcar cei care ies pe şosele cu maşini, biciclete sau alte mijloace de transport.

V-o recomand cu mare drag, mi se chiar mai utilă decât orice alt joculeţ tâmpit cu care ne pierdem vremea în metrou. Mi-am dat pumni în cap că mi-am uitat cartea acasă într-o zi când mă plictiseam aşteptând staţiile să treacă, dar apoi mi-am adus aminte de telefon şi aplicaţie. Uite aşa mi-am dat seama că de fapt am lectură cât pentru o lună în frumosul meu Samsung S5570 de 3.15 inch.

One thought on “O aplicatie Android pe zi – Cod Rutier 2012

  1. Pingback: Samsung S5570 - recenzie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *