Nokia Morph, telefonul bratara

De vreo 4 zile tot deschid fereastra de postare noua si asa ramane de fiecare data-goala. Ma bat intre doua stiluri de scris, unul personal, celalalt mai rezervat, oficial, tehnic si uneori intru in impas… se creeaza un blocaj, mai rau ca pe sosea, iarna. Imi patineaza toate ideile de nu le mai pot prinde si se pierd in negura mintii mele.

Asadar, mergeam pe peron intr-o dimineata, la metrou, cand am vazut la TV-urile din statie un gadget, un nou telefon de la Nokia ce poate lua o multitudine de forme. Nokia Morph se afla in faza de cercetare si testare (din ce am inteles) si este format cu ajutorul nanotehnologiei. Aceasta duce telefoanele la un nivel cu totul nou, cu multe trepte mai sus si promite tot felul de avantaje cum ar fi: incarcarea solara, rezistenta la praf si murdarie si detectarea anumitor caracteristici ce tin de mediul in care suntem. Daca  doriti sa aflati mai multe detalii despre Nokia Morph puteti urmari filmuletul de mai jos.

 

One thought on “Nokia Morph, telefonul bratara

  1. Ar trebui Nokia sa inventeze ceva caci in ritmul acesta nu doar fabrica de la Jucu vor inchide ci toate astea minuscule.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *