Martisorul-zodie

Cei de la Diva Hair m-au contactat în iarnă pentru un concurs. Pe atunci nu aveam timp să mă mai implic şi în asta, dar acum, dacă tot am început micul proiect cu mărţişoare, pot să accept şi provocarea de 1 Martie 😀 . Trebuie să vă povestesc despre un mărţişor pe care l-am făcut, să fie recomandat unei zodii din horoscop.

La un moment dat, într-o seară, m-am apucat să alcătuiesc aiurea ceva, pe un fundal alb. Primul a ieşit ca nişte liane care împânzeau o inima albă şi aşa am ajuns la al doilea, cel de mai jos.

Din tot horoscopul, cea mai potrivită zodie pentru modelul de mai sus mi se pare berbecul. În general mă înţeleg bine cu ei (eu sunt leu, *cough*), dar îmi place zodia asta pentru că berbecii vin odată cu primăvara. Şi îmi mai place pentru că am prieteni din copilărie berbeci şi din liceu şi din facultate. Am şi rude berbeci şi în orice caz, e o zodie bună. Sunt dinamici, sunt amuzanţi şi sunt încăpăţânaţi, ambiţioşi, prietenoşi. Cam aşa i-aş caracteriza şi nu ştiu dacă v-aţi prins, dar mărţişorul de mai sus vrea să ne aducă aminte că primăvara bate la uşă. Vă sfătuiesc să deschideţi că nu stă prea mult 🙂

4 thoughts on “Martisorul-zodie

  1. Martisorul este bucuria unui nou inceput, este venirea primaverii, este soarele cu lumina si caldura.
    Acest martisor este usa ce se deschide spre mai bine cu lastarii ce cresc si infloresc aducand bcuria ochilor si sufletului.
    La multi ani cu multe primaveri frumoase si sanatate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *