Literatura ruleaza – un proiect mai mult decat misto

Daca imi citiți blogul de mai mult timp știți că eu așa mi-am început zilele într-ale blogging-ului. Cu scris, cu literatură, cu piese de teatru și poezii. Apoi mi-am dat eu seama că nu prea merge și am început să păstrez textele de inimă pentru inimă, adică în draft. Foarte rar mai public ceva din textele literare.

Corina și Ariel îmi sunt foarte dragi în primul rând pentru că-s foarte de treabă și în al doilea rând pentru că-s foaaarte de treabă. Adică-s niște oameni simpatici, care fac lucrurile să se întâmple, iar una dintre inițiativele lor mi-a plăcut foarte mult. Se numește ”Literatura Rulează”.

Pe scurt – se dă o carte de citit, iar la o anumită perioadă de timp se face un mic eveniment prin care participanții discută cartea, eventual filmul, cu plusuri și minusuri. Participarea este limitată, în jur de 20, ceea ce e perfect. Grupurile mai mari tind sa se dezbine în grupuri mai mici!

I-am promis Corinei că o să scriu despre asta pentru că merită susținuți, mi se pare o chestie foarte mișto și chiar regret că n-am citit ”O zi” de David Nicholls. Pe lângă faptul că sâmbătă am alte treburi în program, mi se pare și aiurea să mă duc fără să știu despre ce e vorba în carte așa că aștept următoarea provocare, poate reușesc să o citesc… sau poate, cine știe, am citit-o deja! 🙂

Mi-oi fi pierdut eu speranța în literatura online, dar iată că ei nu și-au pierdut-o în oamenii care mai citesc. Aleg și eu de data asta să cred cu ei și să vă îndemn să luați parte la eveniment/proiect, sunt sigură 100% că merită 🙂

6 thoughts on “Literatura ruleaza – un proiect mai mult decat misto

    • l-am văzut, dar n-am citit cartea 😀 *dacă te referi la ”O zi”*, dacă te referi la Interviu, am văzut și filmul 😀

  1. Pingback: de ce sa sustinem proiectele altora si ce inseamna atitudinea de ciolan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *