Jocuri online: Rail Rush Worlds si Touch the Bubbles 3&4

Rail Rush Worlds și Touch the Bubbles (3 și 4) sunt printre cele mai tari jocuri pe care le-am încercat în ultima vreme. Unul aparține faimoșilor de la Miniclip și celălalt a tot fost împărțit, ultima versiune apărând sub ștampila celor de la Yepi.

rail rush

Rail Rush revine cu noi lumi în care te poți aventura pe roțile căruciorului de mină. Eroul nostru ajunge în tunelul groazei, in Steam Factory, în lumea faraonilor și chiar în cea a dinozaurilor. Problema e că 2 lumi sunt gratuite și pentru celelalte două îți trebuie câte 20 de tichete PASS. Pentru că suntem aproape de Halloween, singura modalitate prin care poți strânge tichetele e să joci în prostie Rail Rush și să colectezi dovleci… dar și asta e cu dus și întors.

halloween

Trebuie să fii și norocos la dovleci pentru că unii conțin bani (nuggets), alții diverse bonusuri pe parcursul următorului traseu, alții tichete și unii nu conțin nimic. Nu doar lumile sunt noi în Rail Rush Worlds, ci și eroii pe care îi poți schimba după buget.

pumpkin

Bine, eroii sunt destul de scumpi și inutili, mai bine dai bani pe niște upgrades, zic eu. O altă șmecherie pe care ar trebui să o știi despre upgrades e că nu toate upgrade-urile sunt PERMANENTE, ci doar cele cu eticheta pe care scrie asta. Unele sunt doar pentru 2-3 ture pe șine.

Am descoperit jocul în weekend și de atunci l-am rupt în două. Nu știu dacă am depășit super distanțe cu el, dar știu că atunci când mă apuc de el cu greu îl mai las. De obicei joc Horror Land pentru că îmi plac mai mult elementele și totodată, pentru mine e importantă și muzica, iar melodiile alese atât pentru asta cât și pentru Steam Factory sunt în armonie perfectă cu atmosfera.

Găsiți jocul Rail Rush Worlds aici: http://www.miniclip.com/games/rail-rush-worlds

A doua drăgăloșenie de joc pe care v-o recomand este Touch the Bubbles – versiunile 3 și 4. Sunt niște joculețe foarte distractive care te pun în niște situații limită… Doar cei mai îndemânatici și isteți pot termina jocurile astea, da? Bine… și ăia care au timp și voință sau ambiție și..

Touch the Bubbles îți dă efectiv satisfacția aia nebună pe care o ai atunci când spargi pungile din folie cu bule de aer. Așadar, din nou, odată ce te-ai pornit, nu te mai oprește nici naiba… Te duci de la nivel la nivel și când se termină, ieși din transă și cauți alte bubbles pe care să le spargi. Așa am ajuns eu de la versiunea 4, la versiunea 3, go figure. Singurul lucru pe care îl urăsc la joculețul ăsta e că nu are mai multe nivele…

touch the bubbles4

Găsiți Touch the Bubbles 4 aici: http://www.yepi.com/ro/touch-the-bubbles-4.html

Și da, am scris așa mult pentru că am un nou super calculator care-mi face viața mai ușoară, dar despre asta în altă postare, numai la cerere 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *