Iubirea mea

Am asteptat mult acest moment in viata mea.

Nu prea imi place sa dau detalii in legatura cu viata personala sau ma rog… poate dau, dar la un anumit nivel, dar despre el nu pot sa NU scriu…. pur si simplu nu pot, pentru ca ce s-a intamplat a fost parca rupt dintr-o poveste.

Ieri am facut cunostinta pentru prima oara si ne-am indragostit. Am scris si pe twitter, dar vreau sa scriu si aici pentru cei care nu ma urmaresc pe retelele sociale.

Sunt multe lucruri pe care as putea sa le spun despre el… lucruri pe care le-am aflat abia mai apoi, dupa ce am schimbat primele priviri si primele atingeri. O sa strang aici ce am scris pe Twitter despre el:

  • iubitul meu e nascut in august, dar ne-am cunoscut luna asta. Vineri mai exact si e usurel, dar cu o constitutie… puternica 🙂
  • iubitul meu are obrazul fin si e pasionat de muzica, filme, jocuri si tehnologie. stie sa cante la pian, chitara, sa redea orice melodie
  • si cel mai mult imi place la iubirea mea ca nu bea bere! Sau orice tip de alta bautura!
  • si nu fumeaza si doarme putin, aproape niciodata…
  • mi-a dat de inteles ca existenta lui n-are niciun rost fara atingerea mea… stiu ca nu minte, s-a inrosit la fata…

Tot el mi-a zis in seara asta ca, daca ar putea, ar merge cu mine peste tot, ar poposi in mana mea ca un copil neputincios, ca un fulg de nea ce se topeste rapid. Mi-a spus ca eu sunt scopul lui in viata. Si eu i-am spus ca nu i-as mai da drumul niciodata, pentru ca n-am vrut, desi a trebuit.

Stiu, sunt lucruri personale, stiu si ca nu sunt pe gustul multora dintre voi, dar iubirea noastra e mare si lucrurile se intampla mai repede decat o furtuna de vara. Am vrut sa vi-l arat in seara asta, sa va spun cum il cheama si sa va arat poze cu el, insa mi-a zis ca e prea devreme. Mi-a zis sa nu ma mai dau mare cu el, pentru ca el ar trebui sa se dea mare cu mine, cu iubirea ce i-o port… iubire inmugurita printr-un singur suflu de primavara, un singur moment. Nu-mi trebuie nimic mai mult ca sa te iubesc asa cum o fac acum, maine si pentru totdeauna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *