Filme si Jocuri de Craciun

Încep să simt și eu pământul sub picioare după 2-3 zile de hibernat continuu. Adică mi-a luat ceva să mă recuperez după serviciu/cumpărături/curățenii etc. Sunt foarte mândră de faptul că am dormit câte 10-11 ore pe noapte în FIECARE noapte și în timpul zilei câte 2-3 ore, azi am luat totuși o pauză căci seara trecută am cam stat cu ochii pe pereți și gândurile atârnate.

Dar ce putem face în zilele astea de sărbătoare în afară de somn-mâncat-băut-somn-somn-băut-mâncat-somn? ”Filme și jocuri” e răspunsul în cazul meu. Cu filmele nu prea am avut cine știe ce noroc, cu jocurile da, însă și de ele m-am plictisit relativ repede.

Filme văzute:

Rare Exports e un film cu un Moș Crăciun altfel. Aseară l-am văzut și mi s-a părut chiar bun pentru că:

  • actorii joacă bine
  • e un film finlandez cu acel aer sinistru pe care numai europenii știu să îl creeze
  • vine cu ceva nou și o perspectivă diferită asupra Crăciunului

Am început să mă uit la serialul Dracula din pură curiozitate și, recunosc, pentru că am o pasiune pentru Jonathan Rhys Meyers (oh, well) Impresia mea după primul episod: nu e cine știe ce. Poate o să îi acord o a doua șansă, n-o avea degeaba 7.5 pe IMDB.

Rise of the Guardians l-am prins pe HBO cu o seară înainte de Ajun și a fost o surpriză extrem de plăcută. Credeam că am văzut toate animațiile bune, dar se pare că nu. Aventurile celor 5 eroi – Moș Crăciun, Iepurașul de Paște, Zâna Măseluță, Moș Ene și Jack Frost sunt amuzante și creative, nu te plictisești și chiar merită văzut.

This is the End l-am văzut pentru că era în topurile de pe internet… nu știu de ce, este o mare porcărie. O parodie expirată la care cred că am zâmbit cel mult, în rest tot ce o să țin minte despre acest film e cât de prost a putut fi. Bleah 🙂

Rabbit Hole este unul dintre cele mai triste filme pe care le-am văzut în ultimii ani. Dacă stați prost cu psihicul, nu-l recomand… dacă stați bine cu psihicul, nu-l recomand. Nu-l recomand și gata, ce atâtea discuții și mai ales nu-l recomand în seara de Ajun cum am ajuns eu să îl văd. Fuck. E un film bun, iar actorii joacă remarcabil, însă povestea e prea de categorie grea. M-am uitat la o oră de Donald Duck ca să îmi revin după el (și da, a mers remediul)

Jocuri:

Nu mă consider cine știe ce gamer, sunt unul mai mult de nevoie 😀 dar sincer, de când am aflat și încercat Path of Exile (un joc 100% gratuit) nu mă mai plictisesc așa repede. E un RPG foarte complex și extrem de bine realizat. Azi am jucat și în rețea cu alți jucători (din alte țări) și a fost și mai tare decât credeam. Oricum cred că deja după un anumit punct nu prea mai este pentru o singură persoană, ci mai mult pentru un grup de persoane. Misiunile-s foarte grele, monștrii-s din ce în ce mai greu de doborât și eu una am cedat. Am intrat în tot felul de rețele și am format echipe, voi jucați? Ar fi tare mișto să adun câțiva cunoscuți laolalta (be my friiieeend :)) )

Outcry este mai vechi, l-am cumpărat din hypermarket zilele astea și nu m-a prins deloc. E clar, dacă nu e cu pușchi-pușchi sau satâre după ceafă tot degeaba.

Jocurile pe Facebook le-am rupt în două… Le-am privit și ca pe research, dar și din plictiseală. Am încercat mai multe tipuri de poker și am ajuns la concluzia că Governor of Poker rămâne cel mai tare. Azi am reușit chiar să câștig, am ajuns de la 400 de dolari la vreo 5000 de dolari, ceea ce nu mi s-a întâmplat nici când jucam pe telefon. Și știți de ce? Pentru că am avut norocul să dau de jucători destul de slabi, hehehe. Screw you Luis Miguel! 

Ce mi-a mai plăcut a fost: Crazy Penguins War (care mi-a adus mult aminte de Worms), Angry Birds Friends – care, însă, nu exploatează suficient, după părerea mea, jocul cu oponenți adevărați… sau poate încă nu am descoperit eu cum să joc cu alții fără să folosesc blestematul buton share/invite friends. Am încercat să joc și Scrabble Mattel, dar n-am înțeles cum și deja îmi pierdusem răbdarea. O să tot caut jocuri pe Facebook care merită încercat, până una alta aștept sugestii de la voi.

E interesant (apropo de jocurile pe Facebook) cum mi se păreau așa o pierdere de vreme și o tâmpenie. Mă enervau invitațiile la orice tip de joc, bine, asta chiar e enervant. Cât am jucat am încercat să nu trimit nimănui niciun fel de porcărie din aia, sper că am reușit. Dacă n-am reușit, sorry! Ce vreau să zic e că mi-am schimbat părerea și nu-s chiar așa rele, dacă găsești unul care-ți place, e chiar distractiv.

Data viitoare o să încerc să nu mai detest un lucru până nu îl încerc, la fel ca și cu oamenii, poți avea parte și de surprize plăcute. 

p.s. #fieca lenea sărbătorilor să vă cuprindă și pe voi așa cum m-a cuprins pe mine acum, după o oră și ceva de scris și să îmi iertați greșelile de mai sus 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *