Exercitii de chitara cu Leyla

Despre Leyla v-am mai vorbit, cred ca stiti cine e. Daca nu stiti, aflati dand click pe linkul pus pe numele ei. Ma plangeam acu ceva vreme ca nu mai gasesc bucuria de a canta la ea… sau de a invata sa cant la ea mai bine zis. Poate ca inca nu am recapatat entuziasmul pe care il aveam la inceput, dar a aparut din nou dorinta de a o ciupi. Si as spune ca am inceput sa fac ceva progrese, a inceput chiar sa scoata sunete… placute!

Invat singura de pe DA! Youtube! 🙂 Marty da cele mai bune lectii de chitara, dar am mai invatat si de la altii. Cel mai mult imi place sa cant prin ciupirea coardelor (puteti sa ma corectati daca am zis ceva gresit, nu stiu inca expresiile din muzica :D) Si cel mai greu imi e sa schimb acordurile… nu vin de la sine, dar am inteles ca cica ar fi normal pentru incepatori.

Multumesc celor care mi-au recomandat site-ul soundcloud.com pentru a uploada fisierele audio pe care le-am facut special pentru voi cu primele exercitii care au iesit cat de cat bine…

Nu ascultati tare, nu e totul “comestibil”, dar sunt chiar singurele chestii pe aproape de ce ar trebui sa fie. Sunt curioasa daca recunoasteti melodia din chinuiala tentativa a 3a 😀 De asemenea, vreau sa ii rog pe cei mai priceputi sa imi dea cateva opinii, sfaturi etc. Orice critica constructiva e bine venita de la persoanele care se pricep la chitara.


p.s. mai nou incerc sa invat jingle bells, are doar 4 acorduri, dar nu reusesc sa le schimb in mai putin de 1 minut foarte repede. Ma pregatesc de sarbatori, poate pana atunci reusesc sa ies cu traista la metrou sau macar sa merg din casa in casa sub pretextul colindului esuat 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *