EvoBlogger, EvoMag, EvoCastigatoarea

Aseara am petrecut 3 ore scriind o postare pentru concursul organizat de Haotik impreuna cu EvoMag. Dupa 3 ore si vreo 3 pagini de text mi-am dat seama ca-s pe langa subiect. Acum sper sa petrec mai putin timp si sa scriu ce trebuie…

Asadar… trebuie sa aleg un produs de pe site-ul celor de la evomag. Produsul pe care il aleg este Tableta IPad 2 (dupa cum bine stiti, am facut aproape o obsesie pentru ea)

De ce as promova acest produs?

Pentru ca am avut ocazia sa “butonez” tableta cateva minute si mi-a placut foarte mult. Pentru ca, in ciuda a ceea ce am spus in trecut, a inceput sa imi placa sistemul screen touch si imi doresc foarte mult un dispozitiv de acest fel. Este o tableta buna… e Apple, adica ce pot sa spun mai mult? Totul incepe cu un mar.

Cum as promova IPad2?

Aici intervine partea interesanta… uite ce mi-am adus aminte. Eram in ianuarie 2010 la metrou, pe magistrala Unirii 1. Acolo era un cor ce m-a facut sa plang (stiu, va suna foarte siropos, dar ignorati-va propria prejudecata).  Treceam printr-o perioada grea, iar vocile oamenilor din cor erau absolut divine. Atunci a fost singura data cand nu mi-am putut stapani lacrimile la auzul unor melodii. Erau live, erau pure, cantate cu foile in fata… Simplu, frumos, de efect… Si ce efect…

Cam asa as promova eu IPad 2 (3 poate, cand o sa se lanseze)- as alege niste oameni talentati, care stiu sa cante la pian, chitara si/sau alte instrumente. As cupla tableta la niste difuzoare cat sa se auda potrivit de tare pentru toti cei de pe peron si as tine un concert… cu tablete! 🙂 In plus, pe langa, as aseza niste promoteri care sa imparta flyere sau care sa ofere chiar produsul in teste timp de 10 minute pentru cine doreste sa faca cunostinta cu legendarul IPad.

Nu stiu cat de usor ar fi de pus in practica, dar cred ca merge, oricum ideea de baza asta ar fi…

Fie ca cel mai bun sa castige! 🙂

3 thoughts on “EvoBlogger, EvoMag, EvoCastigatoarea

  1. Pingback: Campaniile saptamanii 24-30 octombrie din blogosfera romaneasca | refresh.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *