Evenimentul HP – Hey, I’m new!

Trec seara asta în catastif alături de evenimentele de până acum. Cei de la HP au lansat noile ultrabook-uri (printre care HP Envy Spectre 14 și HP Envy 4) și s-au gândit să facă un mic party la Rooms Club.

Ce a însemnat pentru mine evenimentul? A însemnat stat la birou până la 7, a însemnat să nu beau alcool pentru că am condus și a însemnat bifarea oamenilor din lista de Facebook pe care nu îi cunoșteam personal, dar și revederea unor prieteni cu care n-am mai vorbit de mult.

Atmosfera a fost plăcută, am butonat și ultrabook-urile puțin pentru că nu m-am putut abține. Până la urmă ele trebuiau să fie în centrul atenției, nu? Din păcate, pozele nu au ieșit groazv pentru că era semiîntuneric, cele câteva care au ieșit bine sunt mai jos.

În rest, lumea s-a retras repede la meci și eu am luat-o spre casă cu Bălănica (Dacia), repede la taste, ca nu cumva să adorm și să nu apuc să vă spun cum o fu. Singurul lucru care îmi rămâne de făcut după o zi plină și obositoare e să mă gândesc la vineri-ul de mâine care cine știe ce are să îmi mai aducă. Cu una ciudată și una bună/ trece o altă săptămână, cum s-ar zice…

P.S. felicitări organizatorilor pentru un event reușit! 🙂

2 thoughts on “Evenimentul HP – Hey, I’m new!

  1. Pingback: am terminat experimentul cu alfabetul

  2. Pingback: cum am descoperit folk-ul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *