Douazecizeroopt II

[ATENTIE! Acest post contine poze cu mancare -de care oricum nu ne-am prea atins desi arata bine- si nu este recomandat celor carora le este fuame, rugam sa intelegeti situatia, multumim!]

Totul pregatit, masa, brad, caldura, foarte frumos. Am primit un cadou absolut de neinlocuit, un cd cu niste filmari din anii trecuti si ne-am adus aminte cat de schimbate eram… de fapt cat de schimbate suntem.

Am mancat un piciorus mic de caracatita πŸ˜€ si nu mi-a placut. S-a gustat si din prajitura facuta de mine *batting eyelashes* si nu a murit nimeni din fericire Hihi… ba chiar am primit complimente, nu mint ! :-))
Si dupa ce ne-am indopat bine cu aperitiv, nimeni n-a mai avut loc si de friptura asa ca a ramas neatinsa….

dar am facut floricele la microunde si am supravegheat….

…cu bautura nu am exagerat, martini si sampanie πŸ˜€ [eu am fost singura care aproape si-a terminat paharul de martini, cine stie cunoaste :-))], dar si eu si Sandra eram cam vesele dupa care foarte somnoroase.

Apoi a venit si superbul tort (de casa !!!!!)… care tot neatins a ramas…

…Aaaaa… era sa uit, deci… porumbul si ceapa murate in miniatura… eu una n-am mai vazut, este absolut nostim!

Anul asta asadar, ne-am facut de cap. Am si un filmulet in care dansez pe Tom Jones da’ e prea mare ca sa il postez asa ca… πŸ˜€ pacat πŸ˜€ Am stat pana de dimineata la 5 si la 9.30 eram in drum spre casa. In total a fost foarte frumos, este foarte placut sa fii impreuna cu cei mai dragi prieteni cu toate ca mi-a lipsit putin si familia si m-am gandit la fiecare in parte. Cu toate astea (nush daca ma repet) parca am avut asa un presentiment nu-prea-bun in legatura cu anul 2008 si a parut asa real si si si… sa speram ca e un nimic, chiar daca de obicei se intampla sa am dreptate. Lasa sa n-am de data asta…

Sper ca si voi ati avut un Revelion frumos, alaturi de cei dragi. Daca aveti poze sau filmari sa nu ezitati a le impartasi.

Va salut cu drag

One thought on “Douazecizeroopt II

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *