Despre Hostico.ro

Pur şi simplu iubesc când dau de oameni profesionişti aşa că nu pot să las şi ziua asta să treacă fără să vă spun două-trei vorbe despre băieţii de la Hostico.ro cu care am avut ocazia şi plăcerea să colaborez. Aveam nevoie de un hosting pentru blogul ăsta şi un alt domeniu. Un bun prieten mi-a recomandat Hostico şi am mers pe încredere. Mi-am cumpărat un pachet de la ei cu cardul bancar, transferul s-a făcut foarte repede şi fără probleme.

Pe o scară de la 1 la 10 eu sunt cam pe la un 2 în termeni de cunoştinţe despre domeniu şi hosting, aşa că m-am bucurat când am văzut că au inclus şi suport tehnic gratuit în pachetul acela. Aşadar i-am contactat online vreo 3 seri la rând pe băieţii de acolo pentru a mă ajuta cu tot felul de setări, implementări şi aşa mai departe. Tot ei mi-au mutat şi domeniul acesta, alte-povesti.com, pe serverul lor. Au fost amabili de fiecare dată, mi-au explicat băbeşte, fără să facă mişto că-s gagică şi nu mă pricep la chestii tehnice.

Au fost rapizi şi eficienţi şi mi-au răspuns la fiecare întrebare cu răbdare şi după ce le-am mulţumit, le-am promis că o să scriu despre ei. Aşa că iată-mă, scriu despre ei şi vi-i recomand cu dragă inimă. Pe mine m-au impresionat, mi-au câştigat tot respectul şi admiraţia şi mă bucur tare că am ales să îmi ţin munca pe serverele lor. Mai bine şi mai simplu de atât nici nu cred că se putea 🙂

6 thoughts on “Despre Hostico.ro

  1. Adevarat ce spui, am inceput si eu cu un hosting+domeniu la ei iar acum am 3 planuri de hosting si 4 domenii .ro

    Numai bine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *