despre azi si zilele de nastere trecute pe facebook

Asadar azi a fost sf. Alexandru, sarbatoare cu cruce neagra in calendar… Si azi a fost o zi reusita, in ciuda ultimelor doua saptamani prin care am trecut ca si cand as fi fost in Uraganul Irene. Sunt cu un pas mai aproape de un job, sper ca… macar daca nu o sa imi placa jobul, sa imi placa oamenii cu care lucrez. Oamenii sunt sistemul pana la urma si adevarata importanta le apartine.

Am primit azi o lampa de la familia mea. E o lampa mov, absolut superba, e cea mai frumoasa lampa existenta pe pamantul asta pentru mine. Nu m-am asteptat sa primesc nimic, dar uite ca am primit cel mai frumos cadou ever, alaturi de telefoane si urari din partea celor dragi carora le raman recunoscatoare. Pana la urma eu imi doresc un singur lucru: sanatate pentru toti oamenii pe care ii cunosc. Si sper sa am si eu parte de ea, pentru ca in ultimele zile nu prea am simtit asta… Sa speram ca o sa imi revin incet-incet.

Duminica mi-am tinut nepotul in brate… A fost primul bebelus pe care l-am tinut si chiar n-a fost asa greu 😀 Ba chiar mi-a placut, desi matusa mea radea de mine ca m-am inrosit la fata. Nu ma inrosisem de emotie sau de frica, doar ca imi era cald, atata. A fost misto, ca l-am tinut bine si n-a patit nimic, sunt mandra de mine 😀 Nu stiu daca stiti, but I’m not usually good with kids. Oricum, de acest bebe imi place, nu e smiorcait ca altii.

Ah, da… ma uitam la titlu si stiam ca mai tre’ sa scriu ceva. Voiam demult sa scriu despre zilele de nastere trecute pe Facebook. Eu una n-am data nasterii trecuta pe Facebook pentru ca… ei bine, din mai multe motive de fapt. Din motive de securitate, din motive personale, din motive ce tin de sa-vad-cine-isi-aduce-aminte-cand-e-ziua-mea-de-nastere si asa mai departe. Si apoi mi-am dat seama ca modul asta de a gandi, cu “sa vad cine isi aduce aminte de ziua mea de nastere”  este destul de doubtful pentru ca mi s-a intamplat si mie sa mai uit zile de nastere ale unor oameni si sa imi aduca aminte Facebook de ele. Si in plus, ai ocazia sa spui La Multi Ani unor oameni pe care nici nu ii cunosti and that’s great. Presupun ca e greu sa tii minte toate zilele de nastere si daca le notezi intr-un caiet si uiti sa deschizi caietul, ce-ai rezolvat? Ideea e ca Facebook-ul nu uiti sa il deschizi, nu?

Si imi trec prin minte argumentele astea… si nu-mi dau seama pana la urma cum o fi mai bine… sa iti treci ziua de nastere ca sa le aduci aminte prietenilor tai sau daca sunt cu adevarat prieteni isi aduc aminte oricum??

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *