Debutul meu pe bune

Ontopic: Mai ştiţi concursu’ ăla Deceiubimbucureştiul la care am câştigat şi eu un loc, adică câteva file în carte? EEeeei bine, iată că momentul lansării a venit cu ocazia Bookfest 2009. Văd că în program nu apare, dar am primit mail de la ei. Deci e oficial, nu? OK, şi dacă e oficial, vă invit pe toţi dacă aveţi timp… (toţi: rude, prieteni, amici, cunoştinţe, oameni de pe mess, fotografi, scriitori, fericiţi, nefericiţi etc.) să veniţi la aşeastă lansare di carte. Eu mi-am pierdut entuziasmul pentru acest eveniment, dar sper să fie… şi să fie bun. Lansarea se va ţine după cum urmează (citez de pe mail):

Apa Nova Bucuresti are placerea de a te invita la lansarea volumului de colectie din care faci parte:
Bucurestiul in 22 de povesti

Miercuri, 17 iunie, ora 16:00
In cadrul Bookfest 2009
Standul Cotidianul,
Pavilion 17, D50
Complexul Romexpo

Observ şi că sunt aceiaşi invitaţi ca anu’ trecut Liiceanu, Găinuşa cu cartea lui etc. etc.

Offtopic: Am terminat sesiunea aaaaaaaaaaaaaazi!!! Uhuuuuu party party all night loooong!!! NOOOT! Dar faze foarte tari azi… am mers intr-un metrou absolut… hyper…plin!

La 8.30 la Unirii, înspre Universitate-Peste 100 de oameni asteaptau un metrou care nu mai venise de 3 min.
Eu-în întârziere un pic, nu îmi permiteam să o iau pe jos că aş fi luat-o la cât de intimidantă era mulţimea aia de oameni.
Vine metroul- am impresia că o să rămân în tre uşi, dar mulţimea din spatele meu are grijă să nu. Oribil, în viaţa mea, de când merg cu metrou’ nu l-am prins aşa plin. Şi am mai picat şi lângă o persoană nu prea slăbuţă care transpira prin toţi porii pielii. Gulpbleah! Bine că a fost doar o staţie. Am ieşit de acolo pupând pământu’, cum nu l-aş pupa nici dacă aş coborî dintr-un Air France. Şi tare aş chefui în cinstea terminării sesiunii şi aş bea numai că e o problemă… n-am cu ce :)) iar am rămas în 50 de lei. Oh well, nu mă plâng doar constat 😀 Ne vedem mâine la Romexpo…

4 thoughts on “Debutul meu pe bune

  1. Hahaha, merci merci… O să fac poze, normal, pentru arhiva de blog măcar… Arhiva vieţii mele :))

  2. Pingback: Cautatorii de povesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *