Daca n-as avea doua maini

O stiti pe Ioana? Daca nu o stiti intrati pe siteul ei, http://helpioana.ro si aflati povestea ei. Am cunoscut-o pe Ioana anul acesta si mi-am promis sa o ajut asa cum pot. Zilele trecute stateam la calculator si mi-a venit o intrebare in minte… Care e lucrul cel mai important pentru tine pe care nu l-ai putea face fara doua maini? Pentru mine, cu siguranta cele mai importante lucruri ar fi scrisul si confectionatul accesoriilor. Fara doua maini nu as putea sa fac asta… adica sigur, de scris as putea sa scriu cu o singura mana (chiar daca, poate, ar fi mai greu), dar accesorii cu siguranta nu as putea sa confectionez.

As vrea sa va ajut si pe voi sa faceti parte din povestea Ioanei, asa ca, daca vreti, completati propozitia “daca n-as avea doua maini, nu as putea sa…” intr-un comentariu aici sau pe alte retele sociale unde putem interactionaScrieti numele vostru complet si statutul pe care il aveti (titlul jobului pe care il detineti sau chestii ca blogger, fotograf etc.) Mesajele pot fi pana la urma si anonime, voi decideti. Mesajele voastre vor aparea pe profilul Ioanei de Facebook un mesaj pe zi, apoi le vom strange pe toate intr-un articol pe helpioana.ro.

Sunt sigura ca si voi sunteti curiosi care este primul lucru care va vine in minte. Deci? Care e lucrul cel mai important pe care nu l-ai putea face fara doua maini?

N.B. am primit si raspunsuri mai putin decente, nu e cazul sa le mentionati pentru ca nu vor fi aprobate.

4 thoughts on “Daca n-as avea doua maini

  1. Daca nu as avea doua primul rand nu as mai putea profesa si deci mi-ar lipsi placerea pe care ti-o da un lucru creat de tine si recunosc: nu as putea trai fara sa fac design si fara sa creez. Si ca sa fiu un pic cheesy, mi-ar lipsi sa strang in brate persoana iubita si pe cei dragi.

  2. ce lucru mi-ar lipsi din ce pot face doar cu doua maini daca as ramane doar cu una?

    profesional nu vad vreun deficit major, acolo nu vad o importanta mare in tot ceea ce pot face cu doua maine.

    pe plan personal lucrurile cele mai importante sunt cele ce le pot face impreuna cu persoana iubita, sa o ajut in tot ceea ce facem cu aceeasi putere care o pune ea. ar fi dureros sa o vad ca trebuie sa faca ea mai mult pentru ca eu nu pot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *