Daca as inchide ochii

Daca as inchide ochii primul lucru care s-ar intampla ar fi sa adorm, mai instant ca un bec ce se aprinde, mai repede ca o sageata ce pleaca dintr-un arc.

Daca as inchide ochii as visa si apoi as uita.

Daca as inchide ochii m-as gandi la 4-5 oameni, la dilemele pe care le am cu ei, la lucrurile care au fost si cele care inca sunt. M-as gandi probabil la lemne si padurari, la discutii in noapte, la telefoane, la iluzii si sentimente false.

Daca as inchide ochii as vedea un munte pentru ca e racoare in camera. Mi-as aduce aminte de noptile din Busteni, de cruce, de Caraiman, de mantia de zapada de pe el.

Daca as inchide ochii as vrea sa aud linistea dintr-o inima si un plaman.

Daca as inchide ochii as vrea sa ii deschid langa cineva pe care sa pot iubi intru totul.

Daca as inchide ochii mi s-ar rasfira idei bune, s-ar rasfira precum covrigii pe o sfoara, apoi ar disparea… precum covrigii dimineata.

Daca as inchide ochii mi-as atinge degetele proaspat vopsite de cearsafuri si de dimineata ar fi toate rosii.

Daca as inchide ochii as pleca departe, dar nu intr-o lume nestiuta. As pleca doar cu o lume nestiuta, cu oameni asa cum imi plac mie, destepti, puternici si buni.

Daca as inchide ochii as uita sa scriu, as uita sa exist, as uita sa fiu eu. Si ce bine ar fi ca macar o data dupa ce inchid ochii sa nu mai fiu eu, ci altcineva care stie sa fluiere folosindu-si degetele de la maini, care nu e singur si care are ceva mai putine frici in bocceluta.

Scuzati-mi greselile de orice tip or fi ele, dar dupa cum suna, singurul lucru pe care vreau sa il fac e sa inchid ochii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *