Cuplul din metrou (2)

Tot puști, pe la 15-16-17 ani, cine naiba mai știe câți ani au de fapt, par așa maturi deodată. Stau în lateralul meu, deci nu prea aș fi avut cum să îi observ, dar ce mi-a atras atenția a fost frumusețea ei. Are niște ochi fardați cu negru, ușor oblici, ca de vulpe, în ton cu părul negru și bogat. Pe el nici nu îl văd bine de altfel.

Glumesc și râd împreună, n-au gesturi tandre între ei, nici nu mi-am dat seama în prima fază că sunt împreună. Nu aud ce spun, dar se citește tinerețea în glasurile lor. Emană o energie puternică, pozitivă pe care am mai întâlnit-o și la alții înaintea lor.

De data asta nu m-am ridicat eu prima să cobor. Au coborât ei. Bruneți, cu geci de piele amândoi, se apropie de ușă și își încleștează mâinile, abia acum îmi dau seama că sunt împreună. Râd în continuare pe înfundate, să nu îi deranjeze pe cei din jur, pășesc împreună, coboară împreună.

Suntem la Piața Unirii și ei o să fie uniți probabil pentru totdeauna. Nu pentru că-s frumoși sau tineri, ci pentru că între ei vezi prima oară prietenia și apoi iubirea.

Citiți și: Cuplul din metrou (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *