Conferintele Nationale de E-Commerce – cateva cuvinte

Pe 8 și 9 mai au fost Conferințele Naționale de E-Commerce organizate și susținute de Allegro Group. Am fost ca reprezentant Laptop News, puteți citi și articolul meu cu un scurt rezumat la ceea ce s-a discutat aici.

Am vrut totuși să trec și pe blog câteva cuvinte să vă povestesc cum am cunoscut oameni foarte mișto. În prima fază am fost puțin retrasă pentru că nu știam absolut pe nimeni, dar apoi am început să adun oameni pe lângă mine… sau m-au adunat ei pe mine, nu știu. Nu mă apuc să fac o listă cu cei pe care i-am întâlnit, pentru că oricum știu ei cine sunt și vreau să le mai transmit încă o dată că mi-a făcut mare plăcere să ne cunoaștem și să stăm de vorbă. Sper să ne mai vedem cu astfel de ocazii.

Adevărul e că iubesc să întâlnesc oameni noi cu care mă înțeleg bine, plec cu un sentiment tare plăcut și cred că asta a contat foarte mult. Asta contează de fiecare dată pentru mine de fapt. Sigur, am învățat și foarte multe, cei care au luat cuvântul au avut lucruri interesante de spus de fiecare dată și au interacționat cu publicul. A fost un eveniment organizat destul de bine, cu WiFi și tot ce trebuie 😀

2 zile pline de conferințe au fost, ce e drept, puțin obositoare și mi-au aglomerat agenda, de aceea am ajuns abia acum să scriu și pe blog despre event. Ah, și oricum nu scriam dacă nu vedeam draft-ul uitat aici cu titlul de mai sus.

În sfârșit, mie mi-a plăcut și voiam să folosesc ocazia asta și să le mai spun încă o dată felicitări tuturor celor care au luat parte într-un fel sau altul. Sper să ajung și la anul 🙂

Power to the bloggers!

One thought on “Conferintele Nationale de E-Commerce – cateva cuvinte

  1. Pingback: despre social media

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *