Concurs cu premiu hosting + domeniu .ro gratuit timp de 1 an

Beau un pahar de scotch, fumez un joint si port o palarie data dracu’ pe cap. N-am mai facut dus de 2 zile, stau acasa, in fata calculatorului si scriu… Sunt o umbra ce iti arata ce esti pe un perete numit harta mintii mele. Mi-e somn si-s obosita, telefonul n-a mai sunat de foarte mult timp. Agentul meu face misto de mine si ma ia peste picior ca-s femeie. Sa imi aduceti aminte sa ii dau un sut in coaie cand il vad.

Joint

Am un om inchis in pivnita. M-am speriat de el. M-am dus sa iau niste cartofi de acolo, m-a izbit mirosul greu si imbacsit al magaziei si apoi, in lumina slaba a diminetii de iulie am vazut doi ochi sclipind si am auzit o voce. Mi-a zis ca daca nu tip, n-o sa patesc nimic. De parca ar fi putut cineva sa tipe. Incercam sa ascult cu atentie, dar nu ceea ce spunea barbatul, ci daca imi mai bate inima. Mi-am adus aminte ca am uitat un lucru foarte important: sa respir. Am respirat si abia apoi am ascultat ce spunea barbatul si ce cauta acolo. Se ascundea de politie…

Da, exista un motiv pentru care postarea incepe cu un fragment de-al meu inclinat (sau mai bine zis o ciorna de moment). Ceea ce am scris mai sus e in mare parte fictiune, e o poveste… pentru ca blogul meu se numeste ALTE-POVESTI.COM si pentru ca mie imi place in primul rand sa scriu! 🙂 Indiferent de cum o fac. Cu ajutorul celor de la Zelist  si Blogway pot oferi acum un hosting si un domeniu .ro gratuit timp de 1 an ca pentru cei mai talentati dintre voi…

Ce trebuie sa faceti ?

Vreau sa imi scrieti o poveste pe blogul vostru personal, nu conteaza daca e fictiune sau nu. Poate fi amuzanta sau… oricum vreti, important e pentru mine sa ma tina interesata pana la ultimul semn de punctuatie. Cine reuseste sa ma tina interesata pana la sfarsit, merge “mai departe” sau chiar castiga concursul. Subiectul vi-l alegeti voi, va testez creativitatea si prin asta, dar nu accept articole copiate (chiar o sa verific)

Conditii

Trebuie sa integrati in postarea voastra linkuri inspre blogul meu, zelist si blogway

Trebuie sa imi lasati si un comentariu aici cu un paragraf-doua motivand de ce vreti sa castigati concursul si linkul inspre povestea voastra.

Sa fie corect scris gramatical, macar cat de cat.. nu va cer la virgula sau cu diacritice, dar nici cu “k”, “tz”, “lasate” si asa mai departe. Daca nu-s corecte, e clar ca nu va dati interesul si nu meritati sa castigati asa ca nu le citesc din start.

Accept numai blogurile pe subdomenii.

Intra in competitie numai cei care au facut cele scrise mai sus.

Deadline: 21 octombrie

Vreau sa vad cine stie cu adevarat sa scrie pentru ca acela merita sa faca un pas inainte, sa treaca pe .ro gratuit timp de 1 an. Vreau sa vad creativitate in povestire, in exprimare si dorinta de afirmare. Nu uitati ca si cel mai lung drum incepe cu un pas... asa ca spor ! Daca mai aveti nelamuriri, nu va feriti sa intrebati in comentarii sau cu ajutorul datelor de contact.

p.s. se accepta si postari mai vechi, dar trebuie sa intruneasca conditiile de mai sus. Daca postarea e mai veche, pierdeti totusi din avantaj fata de cei care scriu una special pentru concurs. Bafta!

8 thoughts on “Concurs cu premiu hosting + domeniu .ro gratuit timp de 1 an

  1. Pingback: Premiu hosting si domeniu .ro pentru o poveste | Sunt ceea ce gandesc

  2. Pingback: Legături periculoase 3 « Semanticus Blog

  3. http://spiritnocturn.wordpress.com/2011/10/13/%e2%80%9ccum-te-sinucizi-daca-esti-caine%e2%80%9d/ Hm, să spun de ce îmi doresc să câştig? Well, am blogul de aproape 2 ani. Îi va împlini pe 30, luna aceasta. Aşadar ar fi un cadou frumos. Un alt motiv ar fi că, după ce am trecut de îndoielile din primul an, acum ştiu sigur că vreau să fac blogging în continuare, să fac o treabă bună şi consecventă, dar am nevoie de un domeniu. Trebuie să-mi pot dovedi profesionalismul şi prin adresa blogului, nu doar prin munca depusă şi prin articolele scrise. Nu ştiu de ce aş merita eu mai mult premiul decât alţi concurenţi, dar ştiu sigur că încercarea moarte n-are şi că sunt o încăpăţânată până la capăt. 🙂 Mulţumesc pentru ocazie!

  4. Scuză-mi întrebarea probabil neinspirată, dar ce vrei să spui cu “Accept numai blogurile pe subdomenii.”? Adică bloguri pe subdomenii? Adică minuni de genul blogulmeu.wordpress.com?

    Se poate să te înscrii, de exemplu, și cu un blog de tursim care e ținut pe siteul facultății?

  5. Pingback: Blogger cu domeniu | Sunt ceea ce gandesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *