cea mai tare experienta cu avionul?

Kilogramele bagajului nu trebuie să depășească un anumit număr și ajută dacă dai pe gât una mică ca să prinzi curaj 😀 . La astea două detalii se reduc cunoștințele mele despre plecatul cu avionul. Da, sunt unul dintre acei oameni care n-au pășit în afara țării niciodată decât cu gândul. Poate nici cu ăla.

Și am tot stat și m-am gândit cum să scriu pentru acest concurs, dar nu mi-a venit nimic în minte și până la urmă mi-am dat seama că e mai bine să abandonez participarea pentru că nu ar fi corect să mint sau să îi pun pe cei din juriu să citească un articol care oricum n-are să câștige. Ar fi fost scris forțat și poate cu un nod în gât la gândul trist că poate mâine, Doamne ferește, dispar de pe fața pământului și nu am apucat să văd cum e în aer, deasupra norilor.

Dar asta e, știu că toți o să spuneți că ”ai tu timp” și eu ca de obicei v-aș replica ”sper”, pentru că știți bine că eu nu iau timpul ca și cum mi s-ar cuveni.

În fine, mie nu îmi rămâne decât să cânt în continuare ”avion cu motor,/ ia-mă și pe mine în zbor/să mă fac aviator”, dar voi puteți să povestiți cum a fost prima experiență cu avionul, cum a simțit fiecare decolarea și aterizarea și așa mai departe. Dacă participați la concursul celor de la Airlines Travel și Carpatair aveți șansa să câștigați 2 bilete dus/întors spre orice destinaţie Carpatair în perioada 1 septembrie 2012 – 1 decembrie 2012.

Multă baftă tuturor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *