Ce n-am facut de 1 Mai

Deja m-am săturat de tâmpeniile de la TV cu „oamenii au fost la mare”, ”oamenii au fost la ștrand”, ”oamenii au fost în parc”. Oare nu e normal să te relaxezi în ziua ta liberă? Eu de exemplu vreau să vă spun ce nu am făcut.

Nu am ieșit în parc, nu am făcut mici, nu am făcut grătar, nu am mers în Vama Veche, nu am fost nici la munte, nu am jucat șah la soare, nu m-am pupat la soare, nu am fost la Mogoșoaia, nu am stat nici pe net deși am apărut toată ziua on pentru că am lăsat calculatorul deschis și am mai trecut în lehamite o dată la câteva ore. Nu am băut bere și n-am dormit, n-am cântat la chitară, nu am scris părerile personale despre WOW12 pentru că nu mă simt încă inspirată.

Nu m-am uitat nici la TV decât foarte puțin. Dar uite ce am făcut:

Am cusut toată ziua la copacul ăsta și la panglica mov de deasupra. Sacoșa din pânză am primit-o la un eveniment prin iarnă, încă de pe atunci tot aștept ocazia să o personalizez, să o colorez. Și mama mereu râde de mine că nu știu să cos 😀 Îmi zice că eu nu știu decât să cos saci, eh, nu știu dacă mi-a ieșit perfectă panglica sau copacul, dar mie îmi plac și cred că sacoșa seamănă din ce în ce mai mult cu ceva ce aș purta. Trebuie doar să îi mai pun un fermoar și gata, abia aștept.

Și am mai făcut curat, ordine, am cules o poveste pe care, din nou, abia aștept să o scriu, m-am jucat cu pisica mult și m-am recules după niște săptămâni criminal de ocupate. Am luat și Paxeladine pentru gâtul meu cam umflat, cred că nu scap de medic până la urmă, nu vrea să cedeze. În sfârșit, urmează să revăd niște filme cu Jim Carrey. Hai, vă provoc să îmi spuneți ce nu ați făcut azi și mai ales ! să îmi spuneți cum vi se pare sacoșa mea de pânză 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *