Caz umanitar – Gabriela Tudorache

În general nu prea știu cum să abordez cazurile umanitare și nici măcar nu am fost contactată de prea multe ori pentru a le susține pentru că nu am un trafic foarte mare. Știu însă că oamenii care citesc blogul ăsta au un suflet mai mare decât orice trafic și o să citească cel puțin cele câteva rânduri de mai jos.

Boala e un lucru cumplit și știu pentru că și eu am trecut prin momente grele, am fost în diverse situații. Am fost contactată pentru a scrie despre Gabriela Tudorache din Ploiești, mamă a doi copii care suferă de o tumoră cerebrală benignă.

Are nevoie de o operație care costă 35.000 de euro, bani pe care familia nu îi are. De data asta, ca în multe alte cazuri, viața are un preț. Într-o zi puteți renunța la pachetul de țigări, cutia de Pringles sau sticla de Cola și puteți dona banii cu care vă puneți zilnic în pericol sănătatea. Sănătate pe care unii nu o mai au au.

Mai multe informații în legătură cu acest caz și cum puteți dona, vedeți pe Adevărul și dacă nu puteți dona, dați măcar mai departe.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *