Canon A3300: mici experimente

Dacă tot am câteva zile libere, am zis să recuperez cu toate hobby-urile pe care le am și să pun la punct alte treburi. Oamenii din jurul meu mi-au făcut niște cadouri superbe anul ăsta de care m-am bucurat poate mai mult decât s-a văzut.

Canon-ul A3300 însă e un cadou de la mine pentru mine pe care abia azi l-am cercetat mai mult. Filmarea am testat-o deja, dar azi am testat și descoperit multitudinea de efecte cu care vine. Mai jos aveți rezultatele de care-s foarte, foarte mândră. De obicei îți ies 2-3 poze bune din 100, mie mi-au ieșit 9-10 din 20, ceea ce e mai mult decât aș putea cere. Compatibilitatea dintre mine și aparatul foto e una tare bună, cred că e începutul unei relații frumoase.

În afară de resize nu am modificat pozele cu nimic și sunt făcute în grădină/casă. Nu puteam să nu prind câteva cadre și cu noile accesorii pe care le-am realizat zilele trecute, mai ales că ăsta a fost motivul principal pentru care mi-am luat un nou aparat foto.

Ceva păreri? 🙂 Care vă place cel mai mult? Una dintre ele mi se pare că transmite cu adevărat ceva, sunt curioasă dacă ghiciți care.

One thought on “Canon A3300: mici experimente

  1. Aia cu pisica e favorita mea! Ai prins foarte bine momentul…transmite un mesaj de genul “io mi-s sefu`…clar!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *