BookLand vine în mall-urile bucurestene

BookLand este un târg de carte ce se desfăşoară până pe data de 23 decembrie în mall-urile bucureştene. Pe viitor târgul se va ţine şi în alte oraşe, dar deocamdată puteţi trece în vizită la Sun Plaza, căci acolo poposesc cei cu literele-n sac. Fanii cărţilor în formate fizice pot găsi produse la preţuri reduse şi chiar pot avea parte de ceva surprize din partea organizatorilor, vouchere, concursuri etc.

Târgul are ca scop promovarea lecturii alături de numeroase proiecte culturale timp de 8 săptămâni. Al doilea mall din turneu este, după cum ziceam şi mai sus, Sun Plaza (Calea Văcăreşti, nr. 391), acesta se desfăşoară în perioada 8-13 noiembrie între orele 10.00-22.00. BookLand este prezent şi ca librărie online accesând pagina www.book-land.ro

Editurile și casele de discuri participante sunt: Adevărul, Aramis-Minerva, Brandbuilders, Cartea Românească, Coresi, Gama, Herald, House of Guides, Humanitas, Litera, Nemira, Polirom, Rao, Trei, Tritonic, Universal Music.

Ce să zic… viitorul sună bine, numai de-aş avea timp de el! 🙂 De când tot zic să scriu şi eu recenzie la ultimele cărţi pe care le-am citit şi tot n-am apucat… dar asta e, poate până pe 23 decembrie reuşesc şi eu să ajung la târg. Ar fi o ocazie bună să cumpăr cadourile de Crăciun. Dacă mergeţi mai devreme sau dacă aţi fost deja lăsaţi-mi un comentariu cu ceva feedback că tare-s curioasă care e atmosfera 😛

3 thoughts on “BookLand vine în mall-urile bucurestene

  1. Pingback: BookLand in City Mall

  2. Aceste targuri sunt foarte “teasing” cand nu ai venituri si esti doritor de noi achizitii :(…….uite aici idee de cado, Haruki Murakami – In cautarea oii fantastice, mi-o doresc mult si e accesibila daca o iei din colectia Top 10+ de la Polirom, deoarece costa vreo 17 lei ; colectia asta e chiar geniala, deoarece contine niste titluri foarte bune la preturi decente, potrivite cu veniturile din Romania (vorbeste si cu prietenul meu inainte sa mi-o faci cadoi, daca mergi pe ideea asta, ca lista mea e luuunga, pt ca si lui i-am spus de carte).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *