apropo de bani (experiment)

Cum fructifici 25 de lei? Aceasta este întrebarea. Dacă acum 2 ani mă întrebam ce baliverne faci cu 383 de lei pe lună din șomaj (ah, ce vremuri), acum stau și mă întreb: în ce poți investi 25 de lei pentru a mări suma? Mă tot gândesc să fac ceva productiv.

V-ați uitat la filmul ăla Restul e tăcere cu Mirela Zeța și alți actori buni? E unul dintre filmele mele preferate și de acolo mi-a rămas replica aia în care un personaj spunea că și-a construit toată averea cu 2 bănuți pe care i-a jucat la ruletă. Sigur, faptul că e doar un film trebuie să îmi pună un semn de întrebare.

Și totuși, ca experiment, aș putea încerca ceva de genul. Am 6 zile în care pot să fructific cei 25 de lei. Cum fac asta? Idei?

Eu m-am gândit la jocuri de noroc – lotto, 5/40 etc. și m-am mai gândit să ies pe stradă și să fac un reportaj, dar din asta nu ar ieși bani, ci doar satisfacție personală. Deocamdată ideea cu reportajul îmi surâde, vreau să fac asta, dar sunt în căutare de subiect. Ca să mă ajutați întreb altceva – despre ce v-ar plăcea să citiți pe aici? Ce subiect v-ar interesa.

Poate mă inspirați voi cum să îmi petrec cele câteva zile libere și cei 25 de lei din portofel. Vă țin la curent cu rezultatele 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *